Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix strucnjak
joj naslova hahahahahahhahaha
e moji novinarčići,za koga je najbolji...
Messi: For me, Ronaldo Nazario is the game. When you watch him play, everyone wanted to play like him and become like him. "The way he was moving, the way he did his stepovers, the way he did 'the snake'. For me, he's the greatest player through history, no doubt.
100% istina, Nazario je bio fenomen fudbalski, poslije ere Maradone...
e cuj najbolji svih vremena hahaha
možda jest najbolji ali se ovako naslov ne piše
Davno je to on dokazao, ovo sad lagano penzionerski sa djecom
Da je najbolji svih vremena to je diskutabilno. Recimo da je Maradona vodio sportski zivot bio bi sigurno najbolji svih vremena. Ali mi je i Mesi drag jer je Argentina nabila Srbiju sa 6 komada i jer je izbacio Hrvatsku u Kataru koja se na penale provlacila
Hajde sad da vidimo šta znači najbolji svih vremena, Jel to znači da nema više vremena i kako znamo da za dvadeset ili pedeset godina neće biti bolji.
Ronaldo je Safet za ovog patuljka
Hahahah kakav Ronaldo
mojne tisra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najbolji .i.
najbolji ikad