Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unistili tudju imovinu i iznenadjeni su jer ovaj trazi da mu se nadoknadi steta.
Ovi klimatski aktivisti sto unistavaju tudje fasade ili umjetnicke slike po galerijama stvaraju samo kontra efekt. Ne vidim ih da protestuju ispred naftnih kompanija, termoelektrana ili nekih drugih zagadjivaca.
Stvarno covjek pomisli da su ovi klimatski aktivisti zapravo na platnoj listi naftnih firmi da ne bi aktivizam imao podrsku naroda ili su jednostavno idioti kao oni iz PETE
Kao ekosocijalist, mogu se složiti s tobom. Nema ništa bez udaranja zmije u glavu. Dakle, vile, Ferariji, privatni avioni, jahte milijardera, vlasnika naftnih kompanija na prvom mjestu, a onda i ostalih ultrabogatih. Tako se stječu simpatije naroda. Sve je to ionako od naroda oteto.
Mesi poznat kao neko ko trci za parama, sjetiti se samo njegovog prelaska u PSG kada je trebalo za Barselonu odigrati sezonu dzaba, Mesi otisao kod seika za parama a recimo gospodin Pique ostao da igra za klub koji mu je dao sve, isto kao i Mesiju. Svi znaju u svijetu fidbala kakav je Mesi sto se tice para.
"To je boja na bazi vode, tako da se a priori može prati šlaufom, a u najboljem slučaju ćete morati malo da protrljate." Kad pomislis koliko je Messiju satnica i koliko bi to "malo protrljati" kostalo, najbolje da plate i da se gube odatle.
Iz ona nisao po vama.
Jeftina fasada, samo 50k
Sad da je di Caprio principijelan, on bi donirao te pare. Ali, nije lijepo zamjeriti se svojoj raji jer, objektivno, on spada u tih 1-5% koji zagadjuju najvise.
trebao je tražiti deset puta više pa se nauče da ne uništavaju tuđu imovinu i kulturno naslijeđe (šta već rade po muzejima/galerijama/arheološkim nalazištima)
I treba da trazi. Ako ovo prođe nekaznjeno onda se oni svima redom kuce unistavati. Stvar je principa, a ne potrebe za 50 000 .
Klimatski aktivisti i vnago. Samo necija produzena ruka. Apsurdi zagađivanja na svakom cosku.
Nije njemu do 50k, vec hoce da pokaze svima da im ne treba pasti na pamet da to ponovo urade
Treba vam 100 hiljada naplatit kad ste buzdovani, čovjek zaradio trudom i zalaganjem nije pljačkao nikog, kakvi buzdovani nevjerojatno..
Mislili da će im se zahvaliti jer su ga potaknuli da opere fasadu, jbga
"Malo protrljati"....kad god pomislim da sam sve cuo...iznenade me aktivisti
Ti koji si zaradio milijune eura, kukaš za nekih pišljivih 50.000 eura.
Bolje i ovo nego da blokiraju radni narod na cestama. Ovim bogatima puna usta klimatski promjena a zagađuju što običan čovjek ne bi za 100 života.
Sve su ovo krive zivotinje koje prde i un8stavaju nam ekologiju. Fabrike uopste ne uticu na zagadjenje
fabrike su preciscivaci zraka naucno dokazano sume su te koje zagadjuju hahahahahaha