Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je već najveći svih vremena ima sve trofeje ovog svijeta
nema MTEL Premijer ligu BiH
Burger liga
ahahhaaha pa dajete medijski prostor liku koji igra protiv ljudi koji rade u McDonald'su, ne znam sto je lik relevantan u svijetu fudbala i dajte ba ne mora svaka top vijest biti kopirana na vas portal.
Ti si pomješao MLS sa ligom Arabije. U MLS-u je po pravilu plata najmanje 67.000 dolara, 150+ igraca ima platu barem 1 milion godisnje dok Ronaldo u Arabiji igra protiv zubara, konobara itd. Doveli nekih 20ak igraca koji imaju milione i sad je to kao nesto haha
GOAT
On otisao da uziva tamo i zbog zene i djece,,,,... osvojio sve sto se moglo i sada malo propagira fudbal u Americi.