Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim nekad prije 10 godina kako sam se raspravljao sa komsijama i ubijedjivao ih da je bolji od Modrića , sad me tačno sramota šta sam mislio .
Pa nije cudo, prije 10 godina 2013/2014 je proglasen najboljim veznjakom u Italiji, a poslije toga tri godine bio u idealnom timu sezone, imao odlicnu statistiku. Tada je imao i sasvim drugaciji pristup, ali Modric je sasvim druga dimenzija.
Kriticar, isti sam bio. Oprosti Luka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svo bježe iz Rusije on ide u Rusiju. Da se covjek zapita oko njegovog menadžera
Pojma ti nemaš o realnom stanju
Drug moj po negativnim ocjenama tvog komentara mozes zakljucit da ih je malo koji shvataju. Oni bi njihov (zapadnjacki) standard, ali ne i moral.
Da nije zaradio u životu jos bi nekako razumio odlazak u Rusiju...
Pjanke, sad ce biti Barabi na izlogu..come back je moguć za Pjanketa. Taj ball soft touch niko nije imao u BH fudbalu...
Na dole je pocelo od Šabana ali za zaradjene pare svaka čast.
Mogao je u manekene
Glavonja iz Kalesije
Hahahahaha koji jado, ode u Rusiju... žalostan je, da ne može bit žalosniji...
Pjanke, treba igrati na - 20.
ma Kalesija sve jasno
Ljencugić nije se ni trudio a Arapi platili dobre pare...
Sramota i .
Gluho bilo!
pazi se ti mire ukr dronova
E sad je usr. motku.
A jest i propo braco dragaa
Gdje ćeš Pjanke da te dron spiči to je skoro ratna zona.
Ratna zona? Pogledaj kartu. Rusija veca od cjele evrope.