Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto nije igrao protiv Sarajeva hahahah
Još vas boli ona 45+ na Koševu, kišnog proljetnog dana kad ste promrzli, popišani i posrani otišli kući jer vam ga je čupo utrpo. Ušima da se poklopite.
Hahahah Lendrica vam nema pola,valjda izgorio pred vjecnom vatrom od proslave titule
Miroslav Stevanović je definitivno prerastao ovu ligu, vrhunski igrač koji je zaslužio da igra u najboljim ligama. Čestitam!!!!!
Za najboljeg sudiju nagradu je dobila ekipa Zrinjskog
A gdje je guzati sa lavora?
Jedan od boljih ljudi u ovoj napacenoj zemlji koja zeli imati samo BOSANCE a nikad bosnjake, hrvate i srbe...
Gdje je dulja hahahaahhahaah
fk željezničMar
Zar nije dečko od 2mil najbolji fudbaler PL-a?
Dan prije nego sto ce odigrati sa Krupom i u 12 sati ga navecer vidim izlazi iz kuce lagano boli ga ona stvar
A da je željo uzeo bod na Koševu,bi li bio prvi?
zasluženo. Miki je zvijer
Nema duljevica ni blizu nigdje pravi noj to mico majstore
joj papka u trenerci na dodjelu
JAO CIRKUSA PA OVO JE SLAG NA TORTU OD SAVEZA
Realno čovjek je prekucao našu ligu, svaku utakmicu dadne 120% od sebe, ko je gledao utakmice mogao je potvrditi bio ili ne bio navijač Želje. Hvala ti Mire na svemu što si uradio u Želji, sretno ti u nastavku karijere.
@gladijajator Odradi paša pa budi, lahko je pričati po klixu ja bi ovo ja bi ono al karine ćeš potrčati po ovim našim livadama gdje moraš da se istrošiš 200% za razliku od normalnog terena.