Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nastavi da sanjas
Pusti snovi
Srbija vec ispada u Grupi.Brazil prvi Svicarska druga.Od Svice uvijek gube
gle ovih zivotinja iz rezervata 23%, sta njima smeta, koliko je to puno mrznje ti izmisljeni na bilbordima , zivotinje smjestene u rezervat. To je zapad i odlucio da vi primitivci zatucani budete u rezervatu, znaju oni da je opasno vas pustit u neko normalno drustvo. dusevni bolesnici.
hahahahahahahaha
Sanjaj majmune,da ti je grupu proci
majmun te napravio a kobila te okotila. A on moze da sanja posto ce ucestvovati vec drugi put na SP'u, duplo vise puta nego sto je tvoja tvorevina u istoriji ucestvovala. a ti kopile od majmuna i kobile, mozes samo da sanjas da ce se tvoj rezervat za zivotinje ikad igdje i kvalifikovat, jado jadni.
Dobra motivacija, daces proci Svicarce i Brazili jajane ode ti daleko!?
daj spustite se na zemlju sinko, bit će dobro ako prodjete grupu, ali i to je trenutno pretesko kad vam vidim grupu.
U kojoj ste vi ono grupi !
Cetalji gori od nas kad pobijede dvije utakmice zaredom...odma su prvaci svijeta
cuj dvije zarqdem a zadnjih dvadeset utakmica dva poraza, toliko ste vi puta od finske izgubili zadnje dve godine, jadnice.
joj vidi se da su nasa sorta..slijedi surovo otreznjenje :)
Nebeski narod, nebeski ciljevi a ni grupe proći neće...
Zasto da ne. A u finalu sa Bosnom i Hercegovinom ili Sjevernom Makedonijom