Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas lik sa 26 godina kazu talenat ceka se da eksplodira.
Ko to?
mozda na prevljaka konta ali on je vec eksplodirao. da je igrao od 1. minute mlatnuli bi irsku garant, ako je mogao holandiji dat go, dao bi ga i ircima.
Ovaj nogometaš rođen je u Stuttgartu, majka mu je Njemica, otac Britanac i Nigerijac.... Kako to da ima dva oca?! :)
@RealnostReborn Glup si tip, otac mu je polu Britanac a polu Nigerijac. To su napisali kao informaciju koja država bi ga mogla zainteresovati ali nek si ti ponovo sebe ponizio da bi druge "nasmijao"
@Ananas123 ti si glup ispao, tako je pisalo
Nema još uvijek punih osamnaest
Otac iz Gane, majka Gvinejka, a on je isto Francuz 😂
ima da pjevusi himnu Dojcland dojcland uber alles ko Mesut sto je pjevusio u svoje vrijeme..
Idu mi na zivce danasnji fudbaleri. Gledaj kako bajgi slavi gol nesto izvrati prste glumi majmuna, pa onda tetovaze, gluma...sve me nervira
Jesi li probao apaurin 10mg?
U mene od dajdžića Alema mali prošo sve kategorije u Sturm Graz i kad je trebo babo da malo odahne i da mali uzme gengele i pravi karijeru, on upo u društvo đe se loče i cmeha vutra, eno ga propo samo belaje radi hebo ga očin otac, propo ko golf kec i mo'š ga sad hebat brate..
"Odluka nije bila lagana, Engleska je moj dom i teško je pronaći riješi kojima bih rekao šta ova država znači za mene." Riješi?
Zna da sa Engleskom nema titule, zato Germa.
Halo, momak rodjennu Njemackoj, odrasta, zivi tamo, kakve veze on ima s Britanijom i Nigerijom?? Ovdje se radi o njemu, a ne njegovim ocem.
Brexit ga potaknuo.