Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da imamo reprezentaciju BiH .pa makar samo sa Lihtenstajnom i San Marinom bili u nivou....
Mladi su naucit ce ima vremena
još puno puno pure pojesti
gledao sastav Francuza, samo jedan autohtoni
raspustiti ovu reprezentaciju sa selektorom bruka i sramota valja na ulicu izaci
SAMO OTJERATI VINKA MARINOVICA I PROBLEM RIJESEN
Vicini mandati će ostati upamćeni po najgoroj repki svih generacija. Posebno boli što nemamo budućnosti jer su selektori pionira i kadeta max potkupljivi i iskorumpirani a sada vidimo i kod juniora preko trenera, managera i satelita što u Savezu, što u klubovima, posebno prednjači FK Sarajevo i klubovi iz RS-a u ispodprosječnoj djeci, uzimaju djecu što iz BiH tako i iz vana, smo ko uplati. Nigdje rezultata a selektori se ne mijenjaju.
Ovi rezultati imaju pozadinu politike Pa nije moguće da ni jedna reprezentacija nije u stanju da pobijedi.
Ma nema, propali smo u svakom segmentu....
treba pozvati talente,a ne tatine sinove
Dobro su mogli. Valja i to znati.
Kakva ANTI SPORT n....
Odlično sam nek nepuca, Bravo svima
Pa kako nam se biraju selektori nije ni čudo da nemozemo meda. Jednu godinu smo bili blizu da napravimo nešto sa mladim selekcijama. Ostale selekcije miljama daleko od bilo kakvog ozbiljnog rezultata kamo li od velikog takmičenja.
Upisujte djecu u neki sport!
I Barbarez ima neumoljivu statistiku