Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate, nemoj biti tuzan, napravicemo ti jedan sljadoljed.
LJOLJ
Od vanilje, parekseljans!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zadesit ce ih isti period kao nas kada su otisli u jednom vremenskom periodu Lulic, Medunjanin, Begovic, Spaha.. smjena generacija je bolan proces a hrvati nece vakvog imati narednih 20 godina
nece ne brini, razvijen im je sport, dovoljno da prva postava dinama igra i bolji su od BejHa, a da ne govorimo o ovima sto su otisli uz dinama u najbolje klubove evrope
Bratski su podijelili bodove i bratski idu kuci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzmi jedan bakljava, i nemoj biti tuzan. Bice bolje drugi put
vidi se da Luka nemoze igrati covijek ima 39 godina!? Trebamu da ti da. 15 minuta, misle dace se ponoviti Rusija i Katar!?
hoce nesto na silu idi ba uzivaj u zivotu
Albanka Vjosa Pllana uzela ou Ivani Knol,ivana nije Albanki Vjosi do lanka aaaa ta immao od modria
nemoze nista na silu oprosti se ba uzivaj sa porodicom
Sve sto zna je dodat prvom do sebe
a jeste se digli bili ko da ste portugal. Bili ste drugi na svetskom samo zato sto.ste.imali srece.
Hrvatska nema Napadaca odbrana onako sredina zilava a Albanija nema jednog Svjetskog Igraca
E moj jado, nije te stid takve gluposti pisati. U svjetu su Hrvati poznati jednim dijelom zbog rezultata u sportu. Ljudi idu na sva svjetska i europska takmienja i bili jednom 3 a drugi put viceprvaci a ti o srei pria. Pogledaj naih balvana i da ih vile pronosaju svaki put i onda bi izgubili. Oni se bore srcem za svoju dravu i kapa im dole. Imati manje od 5 miliona stanovnika i ovakve rezultate pokazivati je unikatno. Mi smo isti antitalenti za sport a pogotovo fudbal.
jebiga i kod nas je ovako bilo smjena generacije ide i bolna je.Ali bicemo jos jaci s Barbarezom A Hrvatska i Albanija ispadaju.Italija i Spanija prolaze.
Poslije Spanije spanci Poslije Albanije albanci Poslije Italije Italijani jbg
Treba plakati prije utakmice, Bog da te vidi
Popiji jednu kovacuPralj i bice to dobro
Ponesi ti familiji za rodjendan kad se okupite, nazdravlje!!
Svaka mu cast sa 38 godina igra , sjedne i place jer mu znaci nesto drzava , za razliku od naseg nargilasa Pjanica koji je zadnji put prije 5 godina odigrao dobru utakmicu za repku , na kraju i pobjegao iz repke sa 34 godine.
Navijao sam da bude remi, bratski. Da se ni jedan brat ne ljuti, kad ono, opet se neki ljute... Ne vredi, ne mozes svima udovoljiti...
koji je ovo strac na lijevoj strani?