Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka Modric je odgovor onima koji tvrde da je jHrvatska srecom osvajila dvije medalje na dva zadnja svjetska prvenstva u jednu u Ligi nacija... Naravno, sam on ne bi bio dovoljan, Hrvatska ima i druge igrace koji igraju u vrhunskim klubovima, ali Luka je prevaga, jer medalje na takvim natjecanjima se ne osvajaju srecom.
to je tacno ali opet ste srecom dosli do Finala na Penale haha.A da ste imali Dzeku u Napadu pobjedili bi Francuze.Sad sljedi pad i smjena Generacije.
Luka Modrić, godine su samo broj.
Najveci nogometas sa ovih prostora ikad, bez premca.
A sto se tice pada generacija, to oni koji jedva cekaju govore od 1998.. A sve i da se dogodi, Hrvatska je postigla takve rezultate koje nazalost nece vjerojatno nit tvoja praunucad docekati za BiH, nije hejt, nego samo pricam realno.
Pa nakon 1998.g i jeste bio pad dok nije došla generacija koja je na zadnja dva svjetska napravila velike rezultate.
@vedo, cudi me onda kako se BiH nije plasirala sa Dzekom na vise od jedno velikog natjecanja? Pa makar i srecom? Ne pricam o medaljama, nego obicnim kvalifikacijama na velika natjecanja, kazem obicnim, jer za Hrvatsku je to stvarno rutina.
Najogavniji tkzv klub svih vremena u svim sportovima.
ne gotovim ih nešto previše,ali nije Real loš već je Celta odlična ove godine
Klub koji niko ziv ne voli osim sudija i fan boys djecice
Bez ideje su skroz,muce se ali opet pobjede nekako
Sad mi je vec i zao onih bisera koji su pisali protiv Luke zadnjih godina, a velika je mogucnst da ce ga gledat i sljedece sezone.
Ovo je tanko od Reala, nešto u igri jednostavno nedostaje. Da li će tek u sljedećem dijelu sezone da se razigraju, ostaje da se vidi.
Losa igra Reala uzas, Navijam za Real ali igra sa Anchelotiem je tako dosadna, lik sve istu taktiku, tchuameni 0 bodova a igra uvijek u prvoj
Tanko je ovo na misice pobjeda,Realu fali napadac koji zna igrati glavom ako nista za zadnjih 15 minuta jer mbappe i vini kada produ igraca moguce je jedino dodati po podu ili belingam da u guzvi proba naci visokog napadaca