Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi mislite da je on i marke za to dao te mu Fener nije platio sve, a i Fener vjerovatno ima neke veze pa ni oni ne plaćaju punu cijenu, logično...sve je to dogovor. Zamisli kakva je to reklama i za hotel kad svima mogu reci evo Mourinho odsjeda u hotelu.
pa to je dolmabahce four seasons - ne treba ti nikakva reklama, vjeruj mi. spavao sam tamo van sezone, platio sam bio nesto ne previse dramaticno men se cini 500 po noci.
1.200 za noć a njegova plaća je 890.000 mjesečno. To je dakle 36.000 za mjesec dana iliti 4% mjesečne plaće daje za stan, režije, hranu, welness, gym i sve što mu srce poželi u tom luksuzu. A sad napravite članak koji postotak plaće daju samo za stan i režije obični smrtnici u BiH pa izračunajte tko troši bogatstvo na to i o kome bi sa čuđenjem kako preživljava trebali pisati.
pametan, neće valjda u turskoj kupiti kuću.
Sića.
Najjeftinija soba kosta 1200. Mourinho je proveo 141 dan tamo. Novinar dolazi do zakljucka da je potroseno 17000! Tipicni SDA glasac.
on zna rec kako da sutnem loptu
Lik odavno živi od stare slave. U posljednjih pet klubova popio pedalu zbog loših rezultata.
Sta ga briga, ne placa on
Four Seasons
jos malo i out iz hotela
pretjerano proseravanje, u satoru bi on meni spavao
Tu sam je bo 2016
Jednom i citav zivot si za to radio. Bas je ovaj fudbal dobra stvar. :-D