Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tjerate ga evo dvije godine. I šta treba, da čeka da ga izradite ko levata??? Sretno tebi Edine gdje bio da bio, dosta si osmijeha donio na lica Bosanaca.
jos nekim bolidima daju kapitensku traku koji su juce dosli u klub. Klosarski je ovo klub.
...ma ova Roma je pravi supacki klub,dovoljno je vidjeti na koji nacin su otjerali Tottija i De Rossija iz kluba da ti sve bude jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaako gleda svoj interes pa tako i Dzeko...pametan potez👍
Dzeko nije lud! Zna da je Mourinho veliki zavodnik, jel treba da mu kara Amru dok on trenira? Pa vidjeli ste kako je sjeb'o Ozila? Jos kad bi joj Mourinho obecao da ce opet glumiti u spotu Iglesiasa Amra bi bila spremna da rodi i dijete sa njim i podmetne ga Dzeki. Zna Dzeko kako stvari stoje i expresno je napustio Romu. Pametno! Sto dalje od ovog Kazanove, da sacuva brak. Amra se bas ponadala ali Dzeko je pametno odigrao, svaka cast!
Cigani, brak je pukao kad ga je bivsi trener izbacio iz tima i uzeo mu kapitenslu traku. Dzeko je ipak postao legenda Rome, a Fonsecca je niko. Tu je kriva uprava sto ga nije zastitila.
Dijamantu vrati se u Želju, imaćeš kod Amara 450 KM plus topli obrok
Dijamantu sretno 🇧🇦👊
On ga mislio opet zajebavati! Jako nezdrava radna klima se osjeti u Romi,puna je turbulencija…Treba se na vrijeme odmaknuti,jer tretiraju Dzeku ko da je piece of cake! Sretno Edine u Interu!
Dzeko je pizdetina jedna velika, i to u 34toj godini... Izdajica. Ne voli on fudbal. On voli samo pare. Mrššššš
Nema kako se oni igraju ovim iznosima ušteda, 7,5Mil k'o 7,50 maraka
I otisao u Inter koji rasprodaje igrace = ekonomska kriza. Ne lici bas na pametan potez.
I sta sad, nece mu isplatiti regres?
dnevna doza PSG-a i Džeke
Edine, ti si nas bosnjak, sa svojom Hanumom, radi sta mislis da je najbolje a tog hoštaplera ko jebe
A trebao je eto ostati i cekati tebe kad ces ga uvesti umjesto mayorala antitalenta, a upravo bi to radio!
Mourihno, izvini sto si kolateralna stata. Ovo je izmedju kluba i Dzeke ne dotice se tebe. Da je Roma zasluzila lojalnost, vjerovatno bih Dzeko ostao. Covjek se pita jel klub bio fer prema Dzeki u onoj ruznoj epizodi sa bivsim trenerom, preko Dzekinih ledja…
poslije njanjanja nema kajanja