Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šibacarska jaranska grupa zvana reprezentacija BiH. Nekada sam trosio i zivce i pare i slobodne dane da ih gledam i bodrim sirom Evrope a danas mi se gade. Savez nam vodi standardni igrac Famosa iz Hrasnice uz svo duzno postovanje i Famosu i Hrasnicanima ali nije brate to taj nivo.
znači njemu je čudno što meša nije ostao selektor iako je meša dobio dvije prilike za kvalifikacije kao selektor i obje upropastio a nije mu čudno što je on otišao odnosno dobio otkaz nakon što se kvalifikovao sa srbijom na sp.
e jste poletili ma nece niko sa bandom da se zajebaje...
Sergej Barbarez :) https://youtu.be/B2LKhecr3XA
kakvi smo mi konji kad svakoj šuši dozzvoljavamo da se o njemu raspravlja da vodi nacionalni tim. amar i husref zanedno treba da vode reprezentaciju!
Sad sam gledao plate sa svjetskog prvenstva u Brazilu.Samo neke od zemalja koje su negdje u rangu sa nama: Iran Carlos Queiroz 1250000 funti Chile Jorge Sampaoli 1057500 funti Columbia Jose Pekerman 1000000 funti Na skoro samom dnu su sljedeca imena: BiH Safet Susic 210000 funti Hrvatska Niko Kovac 161875 funti Kako to da drugi imaju da plate, a mi nemamo? Svi znamo kako i zasto, ali pitanje treba da se postavi.
Naravno da nece doci covijek koj svijestan sta rade ljudi u savezu.Netreba nama sport kad mi nismo sporska nacija politcari treba da znaju ko je to danas biznis.
kako ce sad reprezentacija propast to je epic
Bjeri celo, cuj imam bolje ponude, evo Arsenal i Chelsea se otimaju za tebe...
ko te *ebe.....nismo ni mi tebe htjeli :D
... ne znam , zašto zovete ovog ......, niđe veze ....
https://youtu.be/zP_10bDxaVo Evo gami tebi jedan.
Odhebi ba, kakav ti
Najvece trenersko ime sa ex yu prostora je Antic. Doveli ga u Real, doveo Prosineckog, na polusezoni imao skoro 10 bodova ispred Barse. Onda ga onaj fasista Benhaker otpusti i sam uze da vodi Real. Kasnije ih Barsa prestigla. Poslije sa Atletikom dupla kruna. Doveo anonimusa Pantica koji je jedini Barsi na nou-kampu dao cetri gola. Kasnije je vodio tu istu Barsu i spasio ih bruke. Ali eto ni takav nije valjao smrdama iz FS Srbije, pa ga otpustise.
Nije do trenera nego do institucija koje ne rade svoj posao i ne hapse lopove i lazatore.
Hvala Bogu pa nam ovaj Muslim nece biti.
Ubleha
SAMOOOO STRANAC ZAPADNA EVROPA DOSTA NASIH KLOSARA DOSTA