Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Klix ...zar nisu debitanti Gravovac i Zakaric isto? p.s. Svi momci su pokazli zelju, trud, zalaganje i volju za igru. Svaka cast svakom od vas!!
Svaka cast momci,mladost nase reprezentacije.Svi su brate dobri.Naravno,kad ih selektor bude uigravao i polako uvodio sa standardnim timom bice to dobra jaka ekipa.Mladi su i u pravom momentu vecina njih pocinje. Zao mi samo Ahmetovica.Pored nasih strucnjaka dogurao do 32 godine,a da nije zaigrao za reprezentaciju.Steta velika,a momak je dobar na sredini,fino barata loptom,bori se. Ali,eto dodje Robert i povede momka. E svaka ti cast gospodine Prosinecki !!!!
Konacno da neki selektor ubacuje igrace iz BiH lige, a ove utakmice upravo sluze da se vidi ko je za A tima. Sretno Robertu i ekipi.
I ako sam srbin navijam za reprezentaciju BiH
iako*