Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno jedan od najboljih. U to vrijeme je Arsene imao odlicnu ekipu mladih igraca.
igracina je bio to je sigurno. Kad krene u 16 m uh .
Ovo je najjači igrač ikada u premiersiou. . Henry, Davids, Dayer, Del Piero, Nedved, Carlos... legende na PS kecu pa posle malo na dvici. Zabijas sa centra golcinu , igrica bila realna jer je ipak to igrica. Danas na PS sve sranje. Prije se pomarišemo ko djeca nepričamo po sedmicu hbog PS. Samo gledaš kako doći do kerme da odigraš 3 takme... a ljepote tada mati mila. Sad sve pod nogama imas i opet sve bezze.
Ovaj bi danas kad svaki ušljo vrijedi 100 mil vrijedio sigurno 200! Henry, Gerrard, Del Piero, Totti, Raul, njih danas ni PSG i City ne bi mogli kupit!
Puyol jarane gdje si kreno
Kao da je jučer bilo...a 21 godina prošla... Stara dobra vremena
anri je bio stroj van taki tada
Joj Puyola sto leti covjece, tacno mi ga zao haha
Fudbalski carobnjak i beskrajno zaigrani decko koji je donio mnogo lijepog na zeleni travnjak...On,Bergkamp, Fredy Ljunberg i ostala ekipa su bili neprevazidjeni u to doba..steta sto nisu uzeli Ligu Prvaka...COYG
Thierry je igrač zbog kojeg sam još više zavolio fudbal! Kad krene ko gazela, ko martovski vihor...