Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo slozni kao sto nismo prvi bi mi iz Sarajeva trebali da budemo ispred zgrade NS-a i da kao prvo podrzimo Musemica. Ja cu ga kao Zeljovac prvi podrzati jer to nema veze sa rivalstvom. Poslije ako to ne bude dalo rezultata odbije Zeljo, Sarajevo, Velez da nastave prvenstvo i liga bi se suspendovala vjerujte mi iste sekunde. Sarajevo je to pokrenulo bilo ali mi Zeljovci ustvari klub ne navijaci smo prvi zakazali bili. Pa nas su kulturno opljackali u BL da se nismo ni bunili.
Ja ga kao Zeljovac necu podrzati.
SAVEZ NAPOLJE
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jakirovic se fizicki obracunavo po Trebinju Beus mu sredi 1500 KM kazne, Hisref jeste psovao, uostalom kao da ne cujemo slicne psovke na nasim terenima od strane aktera, Pilav i pilavi mu sredili 3000 KM i zamislite sest mjeseci kazne. Sehovic se i dalje podmuklo smije. Nicija nije do zore bjednici
I ne samo Pilav, nego i Duric, Colpa, Sarajcic, Husic i Rascic.
Elmir Rezanac.
Ma šta pisati treba to dobro
E i jesu se rasirili po nfsbih familijarno, u sve pore fudbala su ubacili porodice, sve cemo vas rastjerati
Razjedinjene Bošnje, uvijek se vracaju na proslost a buducnost ih ukopava sve vise i vise
Prezime mu sve govori ljudi. Nisu im džaba to prezime dali
IZDAJNIK !!!
Trebaih dobro izlemati koliko famelija zivi od klubova!? A ove pice se upetljale sa kladijonicama koji podrzavaju Zrinski i Borac!? Dobro je da imao klube da igramo svi Fer koje bolji damu cestitamo!? Ovaj bezubrazuk preso sve granice, treba Sport da zivi a nacolizam i Politik daleko!?
Bal i jetina
Nije istina,piše neprijatelj BH Fudbala,a ne BH nogometa
Pravi se afera i neka netrpeljivost radi najveceg selj aka kojeg je bh nogomet dao
Gdje su Fuad Čolpa i Medžid Gvozden na fotografiji ?
je li se pise Medzid ili Medzed!!!
Onako sa strane kažem...ovo mi je slicno kao i situacija na bliskom istoku...
Ko god da stoji, nije nista lose uradio.
Koga god da smijenite i dovedete u Sarajevu, Borcu i Zrinjskom ce se suditi nepostojeci penali, a neces ih nikada tamo moci dobiti
I ne samo Pilav, nego i Duric, Colpa, Sarajcic, Husic i Rascic.