Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
530.000. eura za igrača bh. lige od 27 godina. Nimalo loše. Hamza hvala i sretno!
Sta lupas jesi li svjestan
Sigurno ne lupam koliko i vi da je Amar Drina izlazni transfer, al haj, svakome njegovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hamza lave, sretno i hvala za sve... FKS 1946
biznis je biznis....
auu kakvi boemi u komentarima, lijepo mi ogadite kaHvu!
Sreća pa su krila u formi..Oliveira i Turkeš nisu baš u nekoj formi..al nadoće u vožnji aBd..xD
Taman kontas evo krenulo nesto i nista na kraju sve TAČ
Sretno hamza sve najbolje u turskoj ti žele pitari
Hvala Hamza masino,nisi ni imao igrace da pokazes svoj pravi kvalitet.Mirvicu hoce li doci jos jedno 5 igraca koji nam trebaju ili mislis da se borimo opet za Evropu ako nam nije titula namjestena i vec dogovorena?
A imate li vi igdje drugdje otići? A ovo Real iz Butmira nece ni osjetiti oni imaju dva podjednaka sastava jedan će uz pomoć sudaca biti treci u prvenstvu premda lošim prelazimo rokom Zrinjskog budu i drugi premda bi bilo bruka biti iza njih...a druga ekipa onaj javi dio će igrati ligu prvaka
dobar posao fk sarajeva ,jer lika ne ide jo sod evrope vidjeli mso da se ne uklapa reaslizacija nula bodova perotiv trnave najgori bio falio nam je bolji napadac da prodjemo
dobar posao sarajeva neka su se rijesili hamze jednostavno ne ide lik od 10 sansi treba da da gol ,a renan puno atraktivniji nogomet igra i bolji je napadac od njega
Pricas gluposti. U boljoj ekipi bi zabijao i 30 golova. Npr. da je igrao u Zrinjskom...
Ko jos prodaje najboljeg strijelca na pocetku sezone? Taj klub u koji catakovic ide vrijedi slicno kao i fk željezničar sto je nerealno zamisliti da placa igrace po milion kako se prica? Ovo je ljudi neko pranje para.
Turkes nece biti ni sjena od Hamze zivi bili pa vidjeli.Covjek je vec dao 2 gola. Nije ga trebalo prodati ako je cilj titula ako nije onda OK.
E dobro je potpiso...
izdaja Izdaja. IZDAJA. IZDAJA? IZDAJA! IZDAJA?! IZDAJA!? IZDAAAAAAJAAAAAAAAAA......!!!!!!??????!?!?!?!?!?!...!?!?!?!?!?!?
Tako amatersko vođenje kluba odavno nisam vidio . Zašto varate publiku , momke kiji dižu kredite u MKO da ih prate po Evropi kada vas rezultat ne interesuje ,nego samo pare u vaš džep . Ko još ,na startu prvenstva ,prodaje najboljeg strijelca ? Indikativno je da su svi transferi prema Turskoj ,neko se dobro uštelio
Ovo dovoljno govori o jacini nase lige, kljucni igrac kluba koji pretenduje na titulu pravi transfer u drugu tursku ligu. Da ne kupimo igrace iz dijaspore ne bi mogli sastaviti reprezentaciju.