Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška od Zeljovca. Svi smo mi ista raja
Evo ti kobaja
Džakmić je moralna i profesionalna vertikala u svijetu Bh fudbala , to garantujem 100%!
Htio na silu i za pare, uvaliti malog koji ima dvije lijeve noge. Bravo Hame, svaka čast što to nisi dopustio, nadam se da će se ubrzo saznati ime tog roditelja.
Prica mi drug radi u kampu,neznam dalli ima veze ali valjda drugi dan od toga neka frtutma sutradan.Neki Karamela valjda ga tako zovu konobar iz Sarajeva koji satavlja ekipe u tim selekcijama a inace je onako kazu nabrijan.znaci lik dobi batine od konjusara (covjek koji se brine o konjima dole ) nekog izbaca ga po prasini ma Bozeee. Jos povrh svega covjek nosio plavu majicu neznam jel zeza za plavu majicu ovo ostalo 100%.. Uglavnom taj slatkis nastrada
hmmm nema vise objave na stranici fk sarajeva sto li??? ako je sve tako kako su prvobitno napisali i objavili..
Koliko tendencija izazivate svojim objavama. Zvanicna verzija dogadjaja saobracajna nesreca bez tezih povreda hvala Bogu. Sve ostalo ste napisali napamet.
sta bi jesu date pare za igranje pa se izjalovilo
Ovoga ce sve vise biti, nadobudni roditelji se nadavali para a ovi nadobudni treneri nauzimali a nigdje rezultata, sin nije napravio nikakav transfer, a sad i ne igra jer su ovaj Kospo i ostale Kospe davale nekom drugom treneru pare a on promjenjen...i sta cemo sad, gdje su pare
Da se smanji upotreba mobitela i poveca paznja na saobracaj do ovoga ne bi doslo
Ne kontam, zaletio se na Dzakmica u rikverc? Zanimljivo, uvjek je clan Sarajeva neka zrtva.
hahaahahahahahahaha
Tom roditelju zabraniti da priđe Akademiji, a sina mu izbaciti iz nje. Bravo Hame što nisi pristao da uzmeš pare i u tim ubaciš nekoga ko je zna lopte šutnuti.
meni se cini da taj pitar ne zna saobracajne propise i drzanje razmaka izmedju vozila pa ga iznenadilo vozilo ispred
Tebi se čini da si pametan
tacno tako
El salvador
Haha skrivio saobracajku i kaze napali me
VINOVNICI ! na sigurnom
Pisete neprovjerene inf. Klasicna saobracajka vozac sa autom ispred zakocio da pusti pjesake a ovaj drugi skaut pisao po mobitelu. Kad ljudi imaju aferime sve su to napadi.
Hahahaha
Dobro je to kako jebu mladim generacijama. Zna se ko igra i koliko minuta. Da si Mesu ne možeš dobiti priliku i ako dobiješ opet ce ne babij nego dedov sin igrati jer su dede najutjecajnije
Zato i jesmo sportska velesila