Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvali 2 gola antiklubu, vodim te na večeru bruder :p
u klubu igra a u šeta zajedno sa Dzekom
Demir je mašina, zaslužuje priliku u Realu.
Jesil ti procitao clanak? Ako jesi, jesi li ga skonto?
Kada se realnije sagleda situacija mi imamo solidan potencijal ali Selektor je morao ostati Petev! On je već formirao igru tima i već smo se kvalifikovali za A grupu! Ovi sada kreću iz početka a igre nigdje ni u najavi! Ne mogu se povezati 2-3 pasa i to na širikom prostoru a igra je ličila na nešto tek ulaskom malog Bajraktara
Kakav crni Petev, gdje je on sada, šta je on uradio u cijeloj karieri?
Sto su botovi zapeli za tog Peteva nije mi jasno. Gdje ste bili kad je reprezentacija imala 12 uzastopnih utakmica bez pobjede pod tim selektorom? Koji je to drugi selektor dobio takvu sansu? Kojem se to "nasem" selektoru progledalo kroz prste toliko puta, pa vecini se trazila glava nakon dva poraza. Pape najuspjesniji selektor u historiji reprezentacije pa mu pacenici spocitavaju uspjeh, ali neki Petev nas je shatro zaduzio jer je dobio Crnu Goru? Smijesno.
Kada će i on odustat od BiH reprezentacije?
nikada nije on mitrovic i milinkovic savic . tadic ,,,,,,,,,
Ako da Realu 2 gola biće brzo lakših povreda
U Realu veceras ne spavaju vanredna sjednica i trening da malo analiziraju Stutgart da li da im uvale 3-5 ili vise golova za pocetak
E bas se boje.... najbolji na planeti strahuju od nekoga iz reprezantacije koja ama baš ništa ne znači na planeti.
Nigdje veze komentar, po tvojoj logici, Haalanda se niko ne bi trebao pribojavati jer igra za reprezentaciju koja se 24 godine nije kvalifikovala nigdje.
Sarajevo me obori sinoc na 2 tiketa po 99km. Tetke vam mutave, popodne Lajpcig a na popravnom pitari.
Imas dobar clanak na klixu jucer objavljen, ovisnost o kockanju, pa procitaj i sretno
nije majka klela sto si se kockao,nego sto si se vadio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)