Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mali. Sretno u buducnosti. Zelim ti da te zaobiđu povrede i da izgradis karijeru sa zavidnim rezultatima.
Kakva dobrota izlazi iz tebe. Nevjerovatno zaista.
Bolji od Messija u njegovom uzrastu. Što ne znači da će izrasti u igrača približnog kvaliteta kao Messi. Za to će trebati da se poklopi mnogo stvari.. Svejedno, užitak je gledati razigranog dečka koji me na trenutke podsjeti zašto toliko volim ovu igru.
i Ansu Fati je bio bolji od Messia u njegovim godinama, pa posta truba.
Nije bolji od Messija, samo sto je Messi u njegovim godinama bio precesto povrijedjen...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja mislio treba u pitanju.
Pred tobom je buducnost zlatna, samo ako budes disciplinovan i uporan
Sretno momak, samo disciplina, jer izgleda da Mbape nece trajati dugo kao Modric, Messi, Ronaldi
PSG nudi Barseloni 250 000 000,za Jamala,nedaju!
Dobar dzasmin jamal
Novi Ronaldinjo.
Haha zakanto ga dječjo samo tako, a Rabio može da se pridruži Ronaldu. Slovenija će poslati šljeper Palome ako treba.
Manje price i provokacija i vise rada i onda ce kvalitet postati jos bolji. Padanje na terenu valjanje za ovakav talenat je suvisan. Ne treba niko da te mrzi , treba da budes prava zvijezda. Oni pricaju a ti igras. Sve ostalo je manje bitno
Džemo mali ... još malo pa će biti Džemo veliki
Poslo je 5 Francuza po ćevape.
... a trenera po jogurt
Nije ga džaba Messi kupao dok je bio beba i vjerovatno mu je dio energije prešao sa Messija! Mislim da ako dostigne visine Messija fotka sa kupanjem će dostići broj gledanja veći od Mona Lize!
Uciteljici iz sestog ce
Nije Yamal nego Džemal. Od oca Munira, majke Šejle i nene Fatime porijeklom iz Maroka. Samo se u egipatskom dijalektu ovo DŽ pretvara u G pa smo imali Gamala Abde-Nasera, dobrog jarana od Tita i jednog od tri osnivača nesvrstanih. Inače je književno (fusha) Džamal ili Džemal.
Majka mu je iz Ekvatorijalne Gvineje! Za Jamal=Džamal se slažem i sumnjam da mu u rodnom listu piše Yamal već su Španci mislili da je Y=J