Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je iskrena podrska jer traje vec odavno . Oni su im pruzali podrsku kad niko nije . Skoti i Irci su slobodarski narodi i oni znaju sta je teror. Bravo za navijace Seltika.
Kakve su ljudine ovo! Hrabri, ponosni i pravedni.
Svaka čast navijačima Celticsa, Liverpoola i Osasune koji su stali na pravu stranu jer su svjesni šta židovi rade.
Škoti su legende, jedino što ih je teško razumjeti. Engleski im je strava...ili škotski, kakogod.
Škoti/Irci I navijači Rangersa su Škoti pa podržavaju Izrael.
Škoti, nepokoreni od vremena Cezara, tvrdoglav, slobodarski narod. Ne može ih se kupiti (osim političara, naravno). Svaka čast.
Odsad navijam za Celtic
Kad su Arapi iz Jordana, Sirije, Egipta, Iraka..pružali podršku Palestini ratujucu protiv Izraela, Palestinci su gubili živote i teritoriju i na kraju dobili ovo sto danas imaju. Ovi sto su im pomagali dvoje imaju dobre idnose sa Izraelom a druge dvije su diktature.
Trainspoting
Klub se ne bavi politikom i nema mjesta politici na stadionu. Hipokrate! Ukrainske zastave na svakoj utakmici na svim stadionima nisu bile politicke? Palestinsko dijete ne vrijedi kao ukrainsko? Sta?
Mašallah,,nigdje minusa,ja neznam da je ovako nešto ikad bilo.
Ma znao sam da su Škoti najvece ljudine se Engelskog govornog podrucja.
Aferim dobri ljudi.
Sine cionisti svugdje imaju umiješane prste,pleme im se zatrlo
Bravo ljudi!!!!