Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovi dijasporci kad pocnu pricati "ne treba ici na zapad vama je dobro u BiH" a niko od njih da se vrati.
kakve to veze ima sa utakmicom
ja vjerujem da ce se jednog dana vratiti. Bilo bi dobro da se vrati edukovana dijaspora koja ima neko iskustvo iza sebe. Neki poduzetnici iz dijaspore su vec investirali u BiH kroz razne programe i tako otvorili nova radna mjesta. Nadam se da ce u buducnosti biti vise toga
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi ljudi nisu vidjeli Bosnu barem 30 godina i ko fol dosli na utakmicu. Joj patriota, znali su samo pobjeci...
igrali smo lose i jos za hebo nas sudija
Š. . aba.ni.. ja. da
di maria na slici 6 desno... imamo znaci pojacanje
Dobro je. Još da ne primimo peticu.
Samo sjede, nista ne piju, mogli su I pastetu I paradajz na masu rasiriti, brutal I sramota
Slika #1 ekstra nona
5-0 za Lale
Barba ponovo zakucao neki 5-4-1 sastav, umjesto da im sa dva špica uletimo bez respekta, napravimo pometnju u prvih pola sata, pa taman završilo 7-3, nebitno... ovako ponovo bunkerica.
Ovo sve pijuni Edina Gacanina ili perači
Sergej je zaslužio da bude na kormilu reprezentacije,potrebno je vremena da stvari krenu pravim putem.Ali previše je lupanja pojedinaca koji ne razumije nogomet.9:0,5:0...To su gluposti.Nogometaši koji su tu spremni su da daju max.da bi došli do povoljnog rezultata.Ekipa je mlada ima,budućnost je pred njima.A Sergej i njegov štab pustite da rade svoj posao,oni znaju to najbolje.Iskreno nogometna sila je nasuprot nas.Ali vjerujem u nogometaše i Sergeja da možemo do povoljnog rezultata.
Stop nasilju nad ovcama i kravama,dokle vise ovako ljudi.
Stop nasilju nad ovcama i kravama,dokle vise ovako ljudi.
Sve ispod 5 komada veliki uspjeh
Sve ispod 5-0 za nas je razocarenje. Idemo malo samopouzdanja narode.