Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta ga vise spominjete, samo narusavate ugled i atmosferu u reprezentaciji..
Koji ugled, koja atmosfera?
Dok je Spahić tu ja više ne gledam
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Anel svojim ponasanjrm nezasluzuje da nosi reprezentativni dres BiH, svaka cast Spahicu na reakciji! Sad treba kritikovati vas novinare izmedju ostalog i Klix koji jedva ceka i najmanju mrvicu nekog sukoba da ga eskaliraju po svojim portalima. Postali ste veca zuta stampa od Kurira! Antipatriotski portal!
Kojim to tačno ponašanjem nije zaslužio,a Vranješ su molili da se vrati u reprezentaciju kad je izbačen,a Spahić se sanjim družio,a vjerovatno se i dan danas druži,a onda pametuje Anelu.
Mozes reci svaka cast Spahi kad prizna da je Anel klasa za njega kao igrac i kao covjek .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma da, na tom izdajniku a kako drugacije reči skupljati lajkove.. On se pokupio i otišao bez jasnog razloga..muljajući i petljajuci..
Hebo vas on, sta ga vise spominjete. Bolje da napisete tekst o nekom talentovanom i uspjesnom mladom igracu koji zeli da zaigra za BiH. Vas zanima samo broj pregleda!
Hoćete da raja piše komentare pa ga vi klix lisci pisci stalno namećete. Ovo novi Dodik.
Pravi se Englez.
čitav članak o njemu a niđe mu slike žene
Kuku nama kad Spaha Kabadahija odlučuje ko je podoban da igra.
Spahic na aparatima!!
Kuku nama kad Spaha Kabadahija odlučuje ko je podoban da igra. 0 0
zaliboga
Koga boli briga šta se radi u drugoj ligi Engleske..
Anel ce jos 2-3 dana biti bruca tema, za 15 dana niko ga se nece sjecati. Predlazem da promjeni prezime sto zbog nas sto zbog svog odnosa sa ocem.
Tako smo i mi pjevali, brzo ce i ovi doci na svoje.
Licemjernim "ta će on" mentalitetom ostaće se u status quo, umjesto da ko malo vode na dlanu cijene i čuvaju nekog ko im dođe. Momak dolazi iz drugačijeg sistema gdje nije hijerarhija i ljubljenje stopala, nego gdje je uzajamno poštovanje i sluh.
I gdje se uradi detaljan pregled kad neko kaze da ne moze sprintat. Smrdi tu jos nesto.
Ljudi sa obrazom i karakterom vrlo jasno kazu sta je to sto im smeta. Ovaj nije rekao nista.
Kako nije? Covjek trazio MR ovi nasi odokativnom metodom rekli da je mala povreda.
Smetljar
Lijepo od njih.
Toliko o njegovoj "ljubavi" prema domovini . Dobra igra je dokaz da je više puta lagao o povredi . Zbogom najveći prevarantu u istoriji reprezentacije . Ndmijte o njemu više pissti, ne pridajite mu niksksv značaj, nije vrijedan pomena više .
Koji poriv imaš kao novinar da pišeš o nekom Ahmethodžiću? Završena priča. Hvala mu što je igrao za našu reprezentaciju a još mu više hvala što nikad više neće zaigrati. Kod pokojnog Čire bi davno bio prekrižen.
i koje prvenstvo smo tada igrali??