Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U klubu nam narkomani, influenseri i qurave iz sfk-a. Na sta smo spali. UPRAVA NAPOLJE!
Par narkomana ruši klub..!!!!!!!
Navijaci Sarajeva postali ko Turabijevi gosti u zetri 🤣🤣🤣🤣🤣
Dosadni su, sto je najgore radi se o stavovima pojedinaca i veze nema sa cjelokupnim stavom hordi !!!!
Ovo je jednostavno strasno! Desetak narkomana misli da moze srusiti KLUB! Instituciju! Primitivci iz dijela hz molim vas nadjite sebi neki drugi klub. Sarajevo je gradski klub. Nije klub papaka iz vogosce. Ilijasa i Hadzica!
Odakle ta ideja da je Varesanovic dobro rijesenje za klupu Sarajeva. Kakve gljive nam jede Mirvić. Tolike pare je ulozio i onda postavi nekomptentnu i omrzenu osobu. Vjerivatno bi jednino Osim bio gore rijesenje.
skupite 10 miliona, ispaltite Mirvića i Tana i upravljajte klubom kako je vama volja. Ne vidim drugo rješenje. Vi hoćete da Mirvić nadžiđa stadion kamerama i da vam šalje tužbe za sve ono što napravite protiv kluba.
Samo Sarajevo...Hebi Mirzu,Ajlu i Emira svakako je sve prolazno osim našeg📢📢 SARAJEVA ✌️💪🔴⚪
PLATIŠ PA SE KLATIŠ jednostavno,ima pare kupio klub i ima pravo postavljati trenera onoga što on misli a vas niko i nepiata
BRAVO,U PRAVU STE 100%
HORDE ODJEBITE
Koje riječi Varešanovića? 'Volio bi da te ne vol8m' ili 'Lejlaaa'?
Stvarno ovi ljudi ne kontaju da ih niko ne doživljava u klubu. Čovjek kupio sebi klub i ima pravo da radi šta hoće. Vi se možete slagati ili ne. Promijeniti ništa nećete.
Ja cu ici sad svaku utakmicu. Tamo gdje se navijaci pitaju , tu kluba ni uspjeha nema.
Kako sam ja skontao vecina navijaca volonterski navija tuku se mrze jedni druge gledaju utakmice nisu placeni za to
Cirkus od kluba i navijača
“Navijaci” Tj primitivci koji u zivotu jednu knjigu nisu procitali