Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gigovič je Pierre Luiggi Colina za ovog panja od suca
Slatke su arapske pare
Pa i mi smo u cudu. Lagano sudije u dvije domace utakmice pripaze Sarajevo. Prvo protiv Goska reaguje VAR za crveni koji vala i nije bio, a sinoc, cini mi se, Celiku ne pokaza cist crveni karton. Al' dobro, razumljivo da ih paze sudije nakon onog prosle sezone, da se utisaju malo. Sto ponovo nisu pokrenuli inicijativu?
ima li gdje Amawa?
Neka se navikavaju. Dok je Liverpool bio glavna prijetnja Cityju, imali su ovakvo sudjenje. Ove godine ce sigurno nastradati Arsenal.
Steli se Pepu da uzme jos jednu titulu od samog pocetka. Na zapadu nista novo.
Pa ovo je presmijesno, najgore sudjenje na svijetu je u Engleskoj! Sude ti onako kako licno zele i to je tako. Jos duboko to seze od A.Taylora kad svi znamo da je bio Unitedov igrac godinama unazad.
A sutra sudi United - Liverpool, katastrofa u najavi.
Rice je dobio drugi žuti jer je izmako loptu kad je Velman htio da izvede slobodni, sve po pravilima
nije mogao izvoditi slobodan udarac dok se ovaj igrač ne makne na dozvoljenu udaljenost, ovdje ništa nije po pravilima. oštećen arsenal, nerealno puno
Nije htio da izvede slobodni. Lopta se dobro kretala. Arsenal debelo oštećen.