Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem fudbala su sudije i iskljucenje zadnjeg igraca odbrane zbog zaustavljanja protivnika u gol sansi. Iskljucenje bi se trebalo davati samo zbog grube igre koja moze povrijediti protivnika. Ovako se utakmica prerano prelomi i zbog obicnog zaustavljanja.
A da ga ne zaustavi na NEDOZVOLJEN nacin, igrac bi bio 1 na 1 sa golmanom. Tim zaustavljanjem je opet na neki nacin prelomio utakmicu
Ima smisla
Kada se kaze da je neko nešto predložio, očekuje se da je taj neko to nešto predložio u nekom formalnom obliku i na odgovarajuću adresu a ne ovako u nekoj emisiji.
Bolje uvesti finansijski fer plej da se smanji pranje love kroz fudbal..Bosna na primer ima tu srecu u nesreci pa svi klubovi imaju slican budzet..da se pojavi jedan klub sa 60, 70 miliona budzetom ,xvi ostali mogu reći l-aku noc..
Ja bih uveo zaustavno vrijeme za svaki prekrsaj,aut,valjanje po travi.Isto kao u kosarci.Pa ti kradi vrijeme i kalkulisi
Krajem 80ih igrala se jedna sezona ovako i kod nas. I odmah je ukinuto. Autsajderska ekipa bi izasla u bunker formaciji i nadala se da ce poslije 90 minuta golman odbraniti barem jedan penal i donijeti bod. Fudbal se doveo do negledljivosti te sezone.
by the way totalno bezveze pravilo, koje bi još više tjeralo neke lošije ekipe, koje imaju dobrog penal golmana, da igraju na 0-0
kad je to miljanić probao u jugi, 1980-ih
Ovo je bilo u bivsoj drzavi jedne sezone,penali odlucivali
Ovo je bilo u bivsoj drzavi jedne sezone
Jok.
Za nas kladionicare x je smrt zato podrzavam ovu odluku
Pa opet bi ti se kraj utakmice vodio kao X ..penali posebna prica
Tu bi opet pao, a penali bi se vodili kao konacan pobjednik 1 ili 2, a kvota tanka.
Jednostavno pobjeda +3 boda remi -1 bod poraz -3 boda pa da vidimo kako bi kalkulisali
bilo je to prije rata kod nas, vece sr**e u zivotu ne vidjoh