Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo je gigant!
@arti dao bi g0vno da ova nagrada icemu vrijedi :)
I kad neko kaze nesto na ovog giganta, jedan je CR
@past-tense ,kada preda FIFA-inu ili UEFA-inu nagradu onda ćemo razgovarati,onda će to biti nešto,ovako predao neku bezvrijednu nagradu prvom koji je bio do njega u redu,..ma dajte se uozbiljite,..
Kakve su ovo gluposti i nagrade😂😂 za najboljeg igrača stoljeća a tek 2020.
Prošle godine javnoat je bila podijeljenja između Messija i Van Dijka a Globe Soccer proglasio Ronalda najboljim. A nije bio najbolji ni u Seriji A. Ove godine ga izabrali ispred Lewandowskog. Znači izuzetno objektivno ocjenjivanje.
Najbolji fudbaler, trener i agent stoljeća! Kojeg stoljeća, kad je tek počelo!!!
ma ja, qrna qrirana...prvo cu se zahvaliti jar sam JA najbolji, najljepsi, najvecu chunu imam i to, a onda sam I merhametli pa cu dat frajeru koji je realno pomeo sve. ne seri Kiki, dina ti!
@biga1972 Nije sramota nešto pročitat par put ako već vidiš da sporije kopčaš.
LJUDINA!
Bravo. Izgleda da je napokon izašao iz puberteta.
Dubai D'Or nagrada
Jesu li Georgini dali nagradu izasto?
@excathedra jesu haveru, za zivot s pederom i foliranja javnosti.
ja ne znam koja je validnost ove nagrade,ovo je u najmanju ruku neozbiljno i smješno,..a tek nestručno,..navijači odlučili,..?
Dosadilo i njemu više da mu poklanjaju nagrade
Pretpostavljam i sljedece godine se bita igrac stoljeca
Svaka čast!!!! Tamam kad pomislimo da je u ljudima ljudskost umrla a sebičnost zagospodarila, pojavi se ovakva vijest!!!
I onda neko dodje i kaže, RONALDOVA FACA NA DODJELI SVE POKAZALA.. Svaka čast Rona,
Naravno da je zbog popularnosti..kakav spin mendeza..samo da okrene sliku u ronaldu kao egocentriku da bude toboze veliki dobrotvor...a kuci mu djeca ne znaju ni za mater..odgaja ih konobarica sa svojom djecom...lik jedini u historiji koji je trazio da se ponisti saigracev (beznema) gol da on hajruje...i koji se ne raduje golovima saigraca...klasa jeste i jedan od najuspjesnijih u historiji, ali mendes izmislio ovu nagradu...svake godine je i on dobije 🤣🤣🤣
@Italia90 koji si ti pacenik. Covjekovu djecu spominjes. KOja imaju sve od matere pa nadalje. Jao jest mi te zao, koliko si zadojen.
@Italia90 , ronaldova djeca će uvijek imati sve ali neće ono najbitnije - majčinsku ljubav. To zadovoljstvo im je Ronaldo uskratio.