Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Losije utakmice poodavno nisam gledao..
gledam one nabildane i istetovirane ukraince na tribinama...glume patriote dok omladina gine u borbama za svoju domovinu...i ovi kad se rat zavrsi...prikljucit ce se stranci...pokupovat potvrde da su bili borci i ratna priznanja...i uhljebljeni pljackati drzavu i prezivjele borce...
Pa i Ramo glumi patriota, jeli to bolje ili sta? Gdje su bili Dino Merlin i Bakir kad je bio rat? Cuo sam u Svicarskoj su bili, pa narod ih slavi kao heroje. Jesu se oni borili? Kakva je to licemjernost. Prvo gledaj tvoje dvoriste, pa onda sudi drugima. BiH je 1000 puta gora od Ukrajine. Vi ste 1000 puta gora mafija. Ramo i sinovi najbolji dokaz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako prvenstvo odmice gledamo sve losije utakmice.
A počelo je tako super
Sve ce ovo Zelenski poslat na Harkov
Evropsko treba na 32 ekipe povećati. Onda bi bilo manja mogučnost da se igra ovako kao Slovačka,- Rumunija. Mi bi konačno imali realnu šansu da se plasiramo.
A bili bi tu vjerovatno i Švedska, Norveška, Vels, Finska, Island, Luksemburg i bar jedna Irska.
Joj koliko bi se brigada moglo napraviti od ovih sa tribina
Jel igra Mutu i Chivu?
Dosta su i gurali iz uefe ovu Ukrajinu... Hajd sad kuci
Gdje je vijest o zastavi sa ljiljanima na utakmici Ukraina Belgija? Pa to su vase top vijesti
Naša nesuđena grupa...
Španija, Portugal i Njemačka favoriti za trofej. Španija zasigurno prvi i najveći favorit!
Kakav Portugal ubise ih Gruzijci nogama
hajte ukrajinci branite kucni prag
Šteta za nas, da se nisu povrijedili Dedić i Ahmedhodža dobili bi Ukrajince i bez problema prošli ovu grupu, Ukrajina protiv nas nije poštene šanse stvorila do zadnjih par minuta.
Otkud tebi ideja da bi mi išli u ovu grupu
Već je bilo određeno da idemo u ovu grupu i prije odigranog meča u baražu protiv Ukrajine neznalico.
Na sta potrosih vrijeme? Jednostavno antifudbal. Belgija mlitava ko vime a Ukrajinci valjda mislili da ce i na Euru biti malo pogurani. Korisnije je gledati kako se farba susi.
Euro 2024 osvaja Španija!
Kakvi glupani iz belgije, cuvaju rezultat umjesto da ganjaju pobjedu i budu prvi. Ovako ce ih francuzi zgazit.
Loša utakmica... Mogli su Ukrajinci i pobijediti danas s obzirom na propuštene prilike - pogotovo u posljednjim minutama