Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su Izraelu u odbrani od Iranskih raketa pomagali USA i GB onda je Iran uspio sve zajedno da ih razbije ko kante.To govorim na osnovu filmova na razlicitim mrezama.
Kojim?
Putuj, putuj kroz život s velikom glavom, život običnog tempa i osamnaestkaratnog razočaranja.
jedno je samo istina, zapadnim medijima se ne moze vjerovati. a oni tamo svi znamo kakvi su, sad da netyahu prizna unistenja nema sanse, sve se sminka i manipulise.
Pogledajte malo ruske medije i njihove snimke,pa cete vidjeti koliko su oborili raketa,a koliko ih je palo. Po onom sto sam vidio,vise ih je palo nego sto oni prenose. Tako da sada mozete vise vjerovati ruskim medijima kada je u pitanju sukob oko Palestine.
zar nisu prizivali Var
Novo normalno.
Pokazali samo skolu kao da narod plače za onu fasadu
Gađaju Boga mole da ne pogode. E to su te rakete, zuje ko kosilice. 99% ne dođe do Izraela
promjeni dilera brate
Ma pustite ljude na istoku nek se biju na miru pišite o ovom novom zaduženju trojke. Da bi podijelili penzije zadužili se opet 40 miliona ljudi ili se budite ili postajemo podstanari i robovi MMF-a u svojoj državi. Zato im Fadil nije odgovarao pa ga sklonište stranci pomoću kartel vlade.
Evo aljazeera.com prije 5 minuta javlja i da su Hutis ispalili salvu. Toliko o obecanoj zemlji gdje vječno živiš pod strahom
Zašto se Iran ne izbaci iz svih natjecanja? Takav režim nema mjesta na sportskim natjecanjima.
Jedino što je zabranjeno je LGBT natjecanje u Iranu.
Lijepo izgleda
A kad promijene smjer bit ce kmeee?
Jedni ratuju drugi se igraju,ovaj svijet je puko definiu