Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demirović nije dao gol i zamijenjen u sedamdeset i prvoj minuti.
Bravo NIKOLA
A jeste pljuvali momka !!!!!Ma ja ona priča,ne može braniti za Hrvatsku pa brani za Fosnu !!!Svaka čast Vasilj pa si se uspio oduprijeti silnim kritikama i komentarima od strane kljix stručnjaka!!Bravoo!!
Gledao sam tekmu. Mogu reći da je odigrao bez greške..
Svaka čast. Sreća pa Barbarez nije slušao hiljade naših selektora i sklonio ga odmah nakon prve loše utakmice protiv Holandije... a pogledajte tad komentare a i komentare ljutnje sto je opet u prvoj postavi... Mi smo opcenito veliki strucnjaci u svim poljima, od politike, sporta, nauke, fizike, medicine... a u stvari ...
A mi cemo tu objavu KLIXE vidjeti tako sto procitamo tekst jel tako? profi nema sta
Nije on los koliko ga razapinju "strucnjaci"
Ne razapinju njega nikakvi stručnjaci ni nestručnjaci, nego ga razapinje nešto drugo. Veliki nedostatak mu je što nije NAŠ.