Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edine pamet u glavu, ovo je veliak odgovrnost. Brate, drzite se zajedno, ocekujemo maksimalan profesionalizam, familiju, rodjake, amidze, skaute, sto dalje od okupljanja. Sretno KAPITENU :)
".. a tebe nema ni u onoj šubi na mom plafonu đe se kadkad hajvani zavlače jer u moju šubu i kad se hajvani zavlače postaju domaće životinje, a ti ni to ne mozes" Pejakovic objasnio davno
nikad ni srbi ni hrvati nece navijat za nesto sto nepostoji
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ga ovo bude motivisalo da trci, da se vise bori i da podrzava suigrace umjesto da mlatara rukama i kuka, onda je prava odluka. Hocemo onog starog Dzeku, onog Dzeku koji je ginuo za svoju drzavu.
Ovo nije fer.Begovic je igrac koji je zasluzio da nosi kapitensku traku.To je covjek od povjerenja,ulijeva neku sigurnost i 100% bi bio dobar uzor svim mladim igracima koji dolaze a i citavoj naciji.Ovo je samo dokaz da Sušic "smiruje" Dzeku jer ovu traku on definitivno nije zasluzio.
Dzeko!!! Nasa ziva legenda. Sretno majstore. Da nam ako Bog da samo takvi poniču u BiH 👍
Sreno bilo kapitenu i da nam doneseš trofeja, bar jedan dio k'o za Siti.
e balije sad ste tek na***,kapiten vam je ovaj klaun koji moze zabit jedino litvaniji,lihtenstajnu i svojoj amri :D
zasluženo,samo nek ga malo popuste haveri kad je u sarajevu nesmije se čovjek pozdraviti sa školskim drugovima valjda mu govore ma mojne tražiti će ti klosar para,zaboravio školske drugove al svu sreću ti želim svakako
@ Kiseljacanin Eto postoji Kiseljak, skoro svi ga piju, al se zove SARAJEVSKI i izvozi ga BiH. Dakle postoji kao takav, a i ti jado postojiš.
Eto postoji KISELJAK svi ga piju, Šerbedžija reklamira, a zove se Sarajevski.
Šteta,ja se nadao de će Begovoć ili Pjanke biti jer je žešće bore za svoju domovinu.Kloc ipak gleda kako da sebe promoviše.
VI KAKO HOCETE AL VEDO JE NAJVAZNIJI IGRAC ZABI GA LITVANIJI,,,I HISTORIJSKI PRVI NA SVJETSKOM ,,,,NIJE TO MALA STVARKAA ! RESPECT !!!
Svaka cast i Vedi i Pjanicu i Begovicu, ipak je na selektoru da odluci a mora biti jedan
SRETNO KAPITENU! I DO SADA SI BIH PROMOVISAO NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČI, SAD IMAŠ JOŠ I VEĆU OBAVEZU.
E sad će se tek ,,vući'' po terenu... :))
bravo džeko majstore ko će ako ti nećeš da je duže bešić u reprezentaciji on bi ali jedan je džeko ipak on zarađuje 190 milja eura sedmično,to sve govori
ako jos neko misli da je ok da pape sam odluci ko ce bit kapite onda nek ode u rubriku sport i nek procita kako je barca izabrala xavija za kapitena. da vidi kako to izgleda tamo gdje postoji civilizacija i profesionalizam. vidim j*be se papeta i za navijace i za igrace, nego samo prati sta spaha i klotz kazu. evo u tuzli se papeti i dzeki sprema velika dobrodoslica. ekipa ce bit na zidicu kraj nase klupe i pudem megafona ce sve vrijeme papetu i dzeki drmat zenski dio porodice. to je ovom dvojcu bez kormirala veliko hvala od tuzlaka za ovaj i ostale nepromisljene poteze
e sad treba dati primjer i gutati KILOmetre a ne metre, iako imam veliki respekt za njega Dzeko mora vise da se krece ...
gdje emir stade Edin produzi, SAD ce opet maltretiranje ko ce gdje sjesti u restoranu, ko ce prvi dobiti jelo od reprezentativaca na okupljanju i tako dalje i tako dalje, ko ce se zvati u repku, brat je hodao sa akreditacijom reprezentacije po terenu u Brazilu, SAD je moguće da dodje i ostala rodbina. zao mi je ali se plašim da repka ne postane društvo jednog lica.