Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bgm ovi su gori od nas
Nisu. Oni su zaradili 10 miliona pa kradu. A vi kradete a niste zaradili. Velika razlika.
srpska posla
Gledaj ti svoja posla to ti je preče
Igraci naravno, ovi u njihovom savezu su haman u rangu nasih
Respect za ovaj potez, smekerski i gosposki
koga libo racq
Ovako je i naš FS ekspresno potrošio pare koje su dobili za SP u Brazilu. Zato igrače boli ona stvar za reprezentaciju.
Nije to ništa... Za plasman na SP u Kataru su klepili po 300.000-350.000 eura bonusa nagrade te glavonje iz vrha FSS-a. Samo su uspeli da zataškaju taj skandal sa premijama. Ali sada već nisu mogli, jer previše je ovo bilo loše u Nemačkoj što se pokazalo na terenu.
Cekaj. Da li su ostali bez, ili su se odrekli klixe? Koja tvrdnja je neistina?
Kako je ovo smjesno i pogresno. Nevjerovstmo. adminiataracija sebe nagradila. Kakvih 100K jednom ekonomisti ili sekretaru, pa oni su bez tih igraca nista Taj Ekonomista i Sekretar mogu imati platu 1500 mjesecnu i to je max. Pa ovi u Savezima su gori od politicara 100% puta, kad je to u nekom Ministarstvu sebi neki Sekretar isplatio i 10K , pa to bi bio skandal.
Jedan o takvi je instaliran u našem savezu koji je kao mali nije imao nikakav dodir sa loptom
Da im Munib Usanovic zavidi
Dobro su se odrekli ahahaahahahahah
zamolio bih novi ara da trazi posao u kuriru, informeru,b92 jer ovakve vijesti su za srbija ceako nemas ista ne pisi ni ove glupisti
Foteljasima po desetine hiljada a uposlenim i fubalerima parizeri. I opet nezahvalni razočarase predsjednika Vučica.
Kako je to kad je tvoje dvorište puno smeća a ti sjedis na vrhu i smiješ se što je komšiji prljava voda u bazenu e takve su vaše akcije
Djelimično tačno. Mi se smijemo zato što vidimo naše smeće a komšija svoje obožava i pravi se da je ekonomski tigar. Kontas?
Ti ako ne vidiš sam šta je Srbija za vas u svakom pogledu ja ti tu ne mogu puno pomoći ni objasniti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi imaju vucica i lopove. Mi imamo Ramo,sinovi dodik,bakir,covic i lopove. Balkansko prokletsvo.
Svi su oni posledice, a ne uzrok. Govorim ljudima da se uzmu u pamet, i ne prodaju svoje glasove za sitnu korist u vidu zaposlenja. Ali je ocigledno bilo lakse otici iz drzave
Al niko od nas ne obožava nabrojane ko oni Vucica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu igrači ostali bez premija nego su se dobrovoljno odrekli premija u korist slabije plaćenih ljudi u savezu, čistačica itd. A funkcioneri alavi su uzeli premije.