Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ništa onda mi je radi atmosfere drago što su ispali HR, ALB i SRB.
drago ti je svakako sto su ispali
Zasto alb?
Znaci Slovenija ipak bolje prosla :D
Hajmo Turkiye
Slovencima je ovo bolje. Upali su u povoljniji dio zdrijeba, ako se o u njihovom sluchaju moze govoriti o povoljnijme dijelu. U svakom sluchaju izbjegli su Spaniju, Njemachku, Francusku i Portugal. No chetvrtfinale igraju sa Belgijom, koja je takodjer jak protivnik.
@kineskimacak Već sam to napisao. Slovenci su dobili i jedan karton na klupi na prvoj utakmici. Evo i izvor, booking lista nakon drugog dana prvenstva: https://editorial.uefa.com/resources/028e-1b2ad7d0d7ed-a24ea87f1c23-1000/euro_booking_list_before_md2.pdf
Nije tačno. Odlučili su kartoni. Danska je u tri meča dobila 6 kartona, a Slovenija 7. A i da su kartoni bili identični odlučivala bi pozicija na osnovu ukupnog rasporeda reprezentacija nakon kvalifikacija na osnovu koje su se određivale jakosne grupe. Tu je Danska bila 9., a Slovenija 15. Otkud li ste prepisali ovu nebulozu pitam se?
lik nije prepisao vec je sam to smislio. e sad kako mu je ovo palo na pamet to samo on zna :)))
Ma prepisano sa indexa. Tamo je neko ovu nebulozu smislio: https://www.index.hr/sport/clanak/danci-su-zavrsili-ispred-slovenaca-zbog-gola-koji-su-zabili-prije-sedam-mjeseci/2577043.aspx
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja sam mislio da ce se ici u nazad, dok ne dodje do gola iz 1997 koji je konacno zazdvojio Sloveniju i Dansku
bolje portugal nego njemacka... znaci danska se sama upucala u nogu... :D
Bez pobjede odu dalje smjesno
Škucko, odoše ti i Hrvatska i Srbija, sad zavijaj za Rumuniju.
Bez poraza odu dalje...
zanimljivo