Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bosnje slave jer smo izgubili 3:0 kaze bravo momci tako se igra hahaha pa jbt poceli smo slaviti poraze
hahah vidjeli od komsija, oni poraze petvaraju u pobjede
Zivota mi ja vracao utakmicu kontam da ja nisam nesto zaebao mozda smo mi pobijedili 3:0 mozda sam ja prolupao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dokaz gdje smo mi danas sa formom
od koga smo mi 3:0 izgubili 😉
Samo nas svako dere…
Izgubili nebitnu utakmicu ali ne vjerujem da ce izgubit sa Srbijom.
Pustite momke i Barbareza par mjeseci na miru i onda cemo komentirati, ali svi vi veliki eksperti slobodnobnapravite tecaj za trenera upisujte djecu u sport pa da onda i vas komentiramo.
Barbarez je trener prvu utakmicu a vi vec se rete,mladi momci novi igraci koji su buducnost
Steta sto i nasi nisu igrali napadacki,ovi englezi su izgubljeni ali bit ce bolje
trebali smo i mi ovako
Engleska uvijek bila šprdnja od tzv sile
Ako se ikad pogledamo u ogledalo i sami sebi priznamo da smo za petog jakosnog šešira gdje su još Estonija,Armenija,Latvija,Litvanija,Bugarska,Kipar...i kada doživimo kao uspjeh neku eventualnu pobjedu protiv Wellsa,Škotske,Finske Albanije tek ćemo se onda moći nadati nekom napretku aza ne
To je činjenica, samo smanjiti očekivanja i biti realan.
Treba nam bengalski tigar u Pionirskoj dolini! Zašto se ne nabavi jedan i lijepo ne izloži kao atrakcija za sve građane i građanke? Imamo polumrtvog lava koji se valja po zemlji 98% vremena. Imamo i medvjeda koji zimu prespava, a ljeti izađe iz pećine i ništa ne radi. Krezzubi krokodil se samo melja po bari. Lame se pljuju ko političari. Lešinare otrovali. Kengur pobjego nazad u domovinu. Majmuna napretek i izvan kaveza. Par koza i bekana - nedovoljno. TREBA NAM TIGAR!
.. pa da pobjegne..i taj belaj😜
Očajna Engleska može samo pobjediti još očajniju BIH...nažalost
Ovo je samo pripremna.Srbiju će sigurno dobiti.Srbin sam ali neću pogledat ni jednu tekmu na Euru što se reprezentacije Srbije tiče.Ne da nemaju kvalitetne igrače.Ali i kad se kvalifikuju na neko prvenstvo sve utakmice namjeste,to samo služi za punjenje džepova funkcijomerima saveza.Budala je svako ko plati ulaznicu.
Grand nacija slavi poraz.
A mi dobro prošli sa samo 3 primljena gola 🤣🤣🤣
je l' do Engleza ili do nas što smo izgubili 3:0 ? 🤣