Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok ne odu svi iz uprave kluba Koje je Amar doveo nista bolje stanje nece biti a oni su ostali da bi prodali pomocni teret i da se rastale za pare ! Kad svi odu onda ce Zelji da krene na Bolje !
Otišo si Amare, ostalo je duga, vječno će ga vraćati žiranti sa juga.
Nemoj biti glup, ljudi su dosli da pokusaju spasit nesto. Taj teren kad bi se prodao, mogao bi se napraviti trening kamp, niko nema pravo sebi uzimati te pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni Navijaci koji su Podrzali.Osima.kad je Mutnjim radnjama Otjerao Misimovica su Zajedno.sa Osimom,Selimovicem i Badzkom su Grobari FK Zeljeznicara ! Obecavali su titule i izgradnju stadiona a Dobili smo Brukanje kluba za 100 Rodzendan kad je titula bila OBAVEZNA !
Sta mislis ko je placao dugove od preko milion KM. Da nije mozda Misimovic? Placali su ih druze skoro svi iz UO, a najvise Badzak.
Ko je rekao da je titula bila obavezna
odnese Šime i frisku ribu sa sobom
A sta je sada? Predsjednik kluba?
Hahahah ma zelji je smijesan klub, podrinje, rogatica, Zepa seljadurija teska navija, to treba sve protjerat i vratiti na svoje, mrs na svoje odakle ste dosli mamu vam seljacku,
Hahahahhah smijesan je kao i klub koji vodi ne mogu ni da izgovorim ime kluba koliko je smijesan hahahahh
Veliko olaksanje za spas Zeljeznicara i steta sto prije djukela nije itjerana.Ima ih jos ali ovim je napravljen veliki pisao.
Idi kupi 2 kosnice pcela nije fudbal za tebe
kako si nam mogao to napraviti dragi, genijalni amare?!? PA, KO ĆE NAS SAD NASMIJAVATI GLUPIM PROVALAMA???
kakav je samo strašan igrač amar bio!! iz treće uštopa loptu.
Zna li se razlog 😂😂😂😂😂
E moj Amare,amebo!!
QuR VadiŠ, Aida?
Znam da si kreten, ne moraš pokazivati.
Samo se sada dobro pripremite...1 Mio nije malo ...
Sad još rastjerati manekene od igrača, potpisati ugovore sa željinom djecom i pustiti ih nek igraju pa kako god završe na kraju, barem ćemo znati da su igrali srcem za klub u kojem su započeli svoju priču.
Igraci su najveca ološ, njih je trebalo sve otjerati, sve do jednog, a prventstvo zavrsiti sa juniorima. Svakako teoretski ne mozemo ispasti, a juniori bi stekli iskustvo, a vjerovatno nekoliko njih bi odskocilo i moglo bi se na njih racunati i narednih sezona. Bojkotvati najuspjesnijeg trenera, a samim tim i klub je nesto najpodlije. Ološ od igraca. Zeljo je napravio gresku i poslao je poruku ovoj ološi da mogu i u buducnosti raditi sta hoce.
Mali prepotentni osimčić!!!!!!!!!
isti je krme kad se probudi