Dugo se skrivali
213

Oglasio se sin Ralfa Schumachera nakon očevog priznanja da je gej, otkriveno i ko je čovjek s kojim je u vezi

H. H.
Ralf i David Schumacher (Foto: Instagram)
Ralf i David Schumacher (Foto: Instagram)
Bivši vozač Formrule 1 Ralf Schumacher (48) javno je priznao da je homoseksulac, a nakon svega oglasio se i njegov sin David (22) koji ga je podržao i poželio mu sreću.
David, baš kao i njegov otac, bavi se automomobilizmom i trenutno je aktivan u ADAC GT Masters šampionatu.

Nakon očevog priznanja i sam je komentarisao njegov status na Instagramu.

"Veoma sam sretan što si konačno našao nekoga s kim zaista možeš reći da vam je mnogo stalo da se osjećate udobno i sigurno, bez obzira da li ste muškarac ili žena. Uz tebe sam 100 posto tata, i želim ti sve najbolje i čestitam", napisao je David Schumacher.

Istovremeno, njemački RTL otkrio je određene detalje o misterioznom Schumacherovom partneru.

Ralfova dugogodišnja prijateljica i TV voditeljica Carmen Geiss (59) otkrila je da je Rallf već dvije godine u vezi sa muškarcem po imenu Etienne, a prema informacijama RTL-a, Ralf i Etienne upoznali su se u Monacu.

Obojicu ne povezuje samo ljubavna veza, već i poslovno partnerstvo, jer Etienne je Ralfov generalni direktor i brine se o njegovom poslu (uključujući i vinariju).

Međutim, ne zna se mnogo detalja o njemu. Iako svoju ljubav sada mogu javno pokazati, vrlo su suzdržani prema privatnom životu.

Etienne rijeđe objavljuje fotografije i mlađi je od Ralfa, ali njegova tačna starost nije poznata. Riječ je o Francuzu koji živi na jugu Francuske i Južnoj Africi, a na svom Instagram profilu Etienne ne pokazuje samo svoje zategnuto tijelo, već i brojne hobije.

Uživa u planinarenju sa Ralfom, ide u teretanu, skija, plovi i redovno obilazi najveće gradove svijeta. Sa svojim pratiocima, između ostalog, podijelio je fotografije iz Pariza, Las Vegasa i Sao Paola.

Također, na osnovu objava uočljivo je da voli dobru hranu i vino.

Ralf je prethodno između 2001. i 2015. godine bio u braku sa glumicom i modelom Corom Brinkmann s kojom ima sina Davida.

Tokom karijere u Formuli 1 nastupio je na 182 utrke i pobijedio je šest puta uz 27 plasmana na pobjedničko postolje.