Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti slučaj se desio sa Turskom, nakon šuta turski igrač je oboren u kaznenom prostoru. Penal nije bio. Al znamo da aršini nisu isti za svakog.
U nekom paralelnom svemiru u finalu su Njemacka i Nizozemska.
Očigledna je bila nakolnjenost Englezima i prije samog početka prvenstva. Nevjerovatan zljeb im je nastiman. Ofirno
Nije tacno cist penal ko suza,Kane dosao prije do lopte ovaj ga otvorenim dzonom opalio po nozi,cist penal ko suza
Ovo je vazda bio penal.
Pa nije išao da mu slomi nogu nego da izblokira šut! Mislim ovakve penale svirati u ovako vaznim utakmica je sramota. Bjez ba dobro je reko unistavaju fudbal I sa onim offside-ima ista stvar. Čovjek nozni prst u offside, bezveze. Samo zato sto su pravila, neznaci da je ok!
Apsolutno se slažem! Lopta je prvo upućena preko gola i nakon toga dolazi do bliskog sudara što je uzrokovano Kane-ovom putanjom stopala zbog snažnog udarca! Holandjanin je samo pokušao da blokira udarac! Znači poklon penal! Btw zašto i Turskoj onda nije dosudjen penal kada je sudar nastao nakon šuta!
Spectrum, holandanin je isao na blok, djonom. A to je opasna igra i sudi se kao prekrsaj, bilo kontakta ili ne. Za ostalo si u pravu.
Svojevremeno pjanicu direktni crveni protiv grka u Ze i to na nasoj polovini. Opasna igra je za sankcionisanje i tacka. Sra da je covjek osrao povrijedjen.
Koeman rijetko nesimpatican lik, mnoge dobre igrace ponizavao, zasluzio poraz. Englezi svakako bili puno bolji na terenu, a penal je svakako bio. Mozda ti se omakli,cali dzon je dzon
Penal cist ko suza, dzonom isao da blokira, trebo je crveni fasovat
Prvo nije bio bijesan na sudiju, to je bila samo konstatacija. To samo mi slavimo godišnjice sudijske nepravde. Svi Nizozemci su rekli poslije utakmice u izjavama de neće komentarisati suđenje. Zanimljivo je da je engleski sudija izbacio Njemačku iz daljeg takmicenja, a njemački sudija pomogao, ne samo ovim penalom nego nizom drugih odluka, da Engleska uđe u finale. A sve se dešava u Njemačkoj.
Navijao sam za Holandiju, ali brate ovo je penal čist kao suza. Zamislite da je vama ili vašem sinu ovako uvaljen đon. Glupost koju je Dumfries napravio
Isto.. Vise sam Holandiju gotivio ali penal je čist ne znam što uopće se raspravlja o tom. Uvalio mu dzon, čak jako opasna situacija bila.
Englezi se guraju do titule na silu ko Argentina na svjetskom, a bezveze ekipa, Spanija ce ih zgaziti nadam se
var treba ukinuti pa nek 4 sudije uzmu odgovornost..ovako njemu svejedno drži prst na uhu i čeka a aščare jevidio sšta se dogodilo..šut..pokušaj blokiranja ali kasno i noge se ne mogu ukočiti..znači po meni nije penal.
Ja reko sranje od EP vise nije fudal zabava za Milijonere!?
Bez obzira, biće lijepo u subotu kad ove Engleske sminkere pobjedi Španija.
Misliš nedjelju
pa vi ne znate bosnjaci su najbolje sudije, koje govore da je bio ofsajd prije ciste ruke iako su linije pokazale da je bila cista situacija, evo sada govore da otvoreni dzon nije faul. da je kojim slucaju kanea udario u cjevanicu , 6 mjeseci out. a od te situacije smo bili 4cm
Peljto je bolji sudija, od ovog što se da podmititi za 300 eura u proslošti. A vjerovatno bi znao i kako se piše đon.
Ovo na slici se ne zove volej, nego mawashi geri.
Holandija tesko osteecna, a Njemacka pogotovo, bruka od UEFE da sudije kroje prvenstvo
nije fudbal za tebe, ima i drugih lijepih sportova pa se bavi njima. Čuj Holandija teško oštečena. Ono je penal ko suza čisto.
5 žutih kartona je oprošteno Njemačkoj u prvom samo poluvrrmenu.Povrijediše Pedrija , niša..., udarajua Jamala, Olma..., djeca bolja za klasu od igrača Njemačke.
Penal ko kuca.