Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjic zaslužuje lijep stadion, bar da ovu tribinu urade po uzoru na onaj na Kamberovića polju.
Osman "slika" Ćatic...klasični primjer populiste za 5.000 KM netto mjesečno javnog keša
I onaj je napravila radnička klasa pa što ga nebi o obnovili samo naprijed Igman je radničkih klub
popravite te ceste, ne može vam se kroz grad proć'
🤮🤮🤮
Lijepo i svaka cast. Sretno Igmanu i Konjicanima.
Treba ulozit 20-30 miliona marak i napravit sportski centar da valja. Nikakvo krpljenje rupa nebi valjalo, jer se time nista postiglo nebi.
Za te pare mozes arenu sa 15 hiljada natkrivenih mjesta napraviti...npr toliko su kostale Stozice u Ljubljani
Treba ulozit 20-30 miliona marak i napravit sportski centar da valja. Nikakvo krpljenje rupa nebi valjalo, jer se time nista postiglo nebi.
Svaka čast našem načelniku Osmanu Lp N,T
Jad i tuga na kakvu neznalicu nacelnika je čaršija Konjic došla ...
ovaj načelnik samo radi. obnavlja infrastrukturu planira obnoviti stadion, asfaltira ceste, pravi parkove, dovodi investitore...
to ti je neki drugi gradonacelnik, ovaj se samo slika.
Kako da shvatimo da je bacanje para u BH nogomet? Dajte mladima podsticjiae, ulažite u ideje mladih, manite se manekena i nogometa gdje nikakve uspjehe nemamo niti ćemo imati... Nisu u Tešnju glupi kad forsiraju biznis a ne rupu bez dna, zvanu nogomet...