Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A apel da se fudbaleri koji nastupaju za Bosnu i Hercegovinu prestanu nazivati Zmajevi dok ne pokazu da su dostojni tog imena. Do tad mogu, u najboljem slucaju, biti Gusteri.
Ma kakvi gušteri... Slijepići 🪱
Kod nas muskarci zele na more a zene i djevojke traze pobjedu...
Ovu grupu bilo sta drugo ako se ne prosetaju kroz nju bio bi neuspjeh . Mada danas svako igra fudbal
Lako se njima plasirati kad nemaju Luksemburg u grupi…
Jesu ovi upecali i lahku grupu u pm
Imam igraca za prodati najbolje da ga tutnem u vasu repsetaciju a onda ga uvalim gigantima Dungelange ili u Gencevirgl samo nek je standardan uz Đeku
Samo Hrvati, ostalo su sve degenerici.
Svi rade za Kladijonice oni Braca na Balkanu!?
I mi smo nerealni isto , treba shvatiti da nemamo kvalitet. Gledam zadnji spisak za ove dvije utakmice pa nama samo 3 igraca igraju u nekoj od 5 najjacih liga , Dzeko , Krunic , Tahirovic racunaj da Krunic skoro uvijek nespreman , raunaj i Dzeku da ode u Tursku tako da ostajemo samo sa dvojicom.
Pa sad , porediti rezultate Srbije i Bih te polozaj ekipa na tabeli i nije bas umesno.
To ono kao umrla mi krava ali nema veze nije toliko lose posto je i kod komsije umrla krava.
Balkanski mentalitet
Ova grupa je jadna. Doslovno jedino Mađarska konkurent a dva idu. Bugarska, Litva i Crna Gora neće 5 bodova uzeti
Ova grupa je jača od naše grupe, al realno. U našoj grupi jedino Portugal kvalitetna ekipa, Slovačka ni sjena od one Slovačke od prije 10 godina kad smo ih dobili u gostima. Ostale ne moram ni nabrajati. U našoj je grupi sramota ne biti drugi.
Balkanska posla