Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ako nose kineskinje jel i tad kazna ili moraju bit japanke
Sve mogu razumit al da igrac mora donijet torto nikako ne razumijem
Čuj moram donijeti tortu? Šta ako ke slavim rođendana? U NJEMAČKOJ NA SVAKOM KORAKU T U R S K A SLASTIČARNA, KOME SE JEDE, NEKA ODE I NARUČI SEBI, HA JA.
Totalitarian cljub.
Smije li se pisat pod tusem
Kazna je 500 sigurno i za to
U normalnom svijetu da bi se koliko toliko čovjek sačuvao od gljivičnih oboljenja u tušu se nose papuče ili japanke, i naravno zbog sigurnosti da se ne bi okliznuli i pali. Sama činjenica da je ovo udarna vijesti za naslova novinaru govori da nije izašao iz kruga Ilidže gdje se rodio i odrastao.
ili ti ga "jako šljego odozgora" u grad
Placanje penala pod tušem je kada ispadne sapun.
haha nosili pod tusem japanke i zbog toga stigli do finala, daj novinaru idi se umij
Naravno da nisu zbog japanki dosli do finala, al cijela ova prica govori o tome koliko su ozbiljno i profesionalno pristupili svom poslu, upravo zbog toga sto se obraca paznja i na takve detalje kao sto su japanke