Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španija je za klasu bolja od svih reprezentacija koje su se pojavile na Euro 2024.
njemacka im je jedina parirala ovo ostalo beze
jes cucureline mi ruke
Englezi nisu ni zaslužili da budu u polufinalu a ne u finalu, jedva na sreću dogurali i još bi titulu e ne mere
Španija svih 7 pobjeda dovoljno je to još Njemačka Francuska i Engleska padoše zasluženo ruku na srce
Vrijeme je da nakon što je uveden VAR poboljšanje igre ide u pravcu štopanja vremena kao u košarci! Nakon toga bi imali 100% regularnost! Mislim da se sada ne igra efektivno ni 75 minuta
Čuj 75 minuta, hahaha, uključi štopericu i vidjećeš da nijedna utakmica ne prelazi duljinu jednog poluvremena sa loptom u igri, max 35-40 min ima efektivne igre.
Ma trebao je produžiti dok Englezi ne osvoje nešto. Imamo mi cijelu vječnost.
Ovaj fudbal iz dana u dan postaje sve dosadniji sport za gledati, baš me zanima koliko u 90 minuta ima aktivne igre, igrači izgledaju kao da su izašli iz zatvora, neke tetovaže, frizurice opasne a padaju na svaki kontakt, golmani svakom prilikom zadržavaju loptu ako im rezultat odgovara, slobodni udarci se izvode po 5 minuta, korneri isto tako. Obavezno se nešto mora promjeniti, jer mlađoj generaciji ovo će postati nezanimljivo gledati.
zahvaljujuci spancima, argentincima, realu, barceloni , gledamo dno dna fudbal . od 90 minuta, gledamo efektivne igre oko 40 minuta. sve dok se ne bude kao u kosarci zaustavljalo vrijeme, ove thulje ce osvajati
plaću za te četiri minute, a šta su radili onih 90, o tim minutama neka razmisljaju
Plaču
Englezi su definitivno pokradeni u sudijskoj nadoknadi. Cucurella je inscenirao faul koji nije postojao. Spanci odlicno igraju, ali su i klasicni prevaranti koji podsjecaju na vrijeme prije VAR-a.
Titula se osvaja ako si bolji
Plačite sa mnom jesenje kiše
Ljudi na srecu dogurali do finala gdje su nadigrani od ubjedljivo najbolje reprezentacije na ovom prvenstvu i opet se nesto zale ali to su Englezi.Uvijek im je neko drugi kriv.
Pa jedva ste grupu prosli :D
Gur gur englezi vazda
Pustite tu šuplju, utakmica se igra dok sudija ne odsvira kraj. Imali ste 100 minuta da date golove, sad vam minut dva opravdanje za neuspjeh
Pređite na badminton.