Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealno je da idu kuci.
@fantasma....a zasto jarane zbog nacionalne netrpeljivosti ili zbog sportskih razloga.
Zbog toga sto nam je dosta gledanaj ekipe koja igra samo da dogura do penala i da se onda nekako provuce protiv boljeg protivnika.Nagledali smo se toga vec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E da je vama na ghuzove proći hahahahahahaha,bilo gdje hahahahahahaha
To je kalkulacija koja njima odgovara a kakva je kalkulacija da Albanci pobjede a. Oni izgube svi gledaju sebe a niko druge jer spanija može odmarati dosta igrača i da Albanci nulu izvuku sve se stima kome sta treba
Ako nadigraju Italiju neka prođu.
Nek im je sa srećom teško ali ne i nemoguće lopta je okrugla
Ovi ce doc do finala (nekako)
Italija loše igrala protiv Albanije a pogotovo protiv Španjolske. Trebali su primiti 5 komada od Španjolca. Mislim da imamo velike šanse dobiti žabare pogotovo jer su nam oni stalna mušterija.
ŠPANJOLSKE?! hahahahahahahahaha...
finale spanija njemacka
Hrvatska je većinu svojih uspjeha izgurala na penale iliti sreću zato bi se opet mogla osloniti na sreću
Budimo realni, igra im je loša bezidejna. Nema vise kreacija kao prije
De nam malo idealne scenarije ta Albaninu, Italiju,Dansku,Sloveniju... Okanite se vise Hrvatske i Srbije... Ne zanimaju me kao ni 60% citatelja ovdje.
Haha Sharp, to ti misliš da ne interesira. Prvi ćeš ti doći i radovati sa ako Hrvatska izgubi.
Ne interesuju me ni Srbija ni Hrvatska..
pa i do sad su se sve na srecu i na penale provlacili
Moraju da dobiju Italiju, ili otpadaju
Stoji to veliko AKO budu drugi!
Budimo realni, ništa od toga ovaj put. Momčad nam diše na škrge i nije na nivou ekipe iz Katara, a o Rusiji da ne govorimo. Naravno, lopta je okrugla...
Ali mi hocemo da Italija ide dalje...