Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu mogli dobiti laksu grupu, svaka im cast nema sta... ali kako je krenulo lopovi ce jos napraviti i rekord nase drzave, a koju ni ne priznaju, dok nase tetkice gledaju preko TVa i tesko u skorije vrijeme da ce izbrisati ime borca u historiji dokle ce dogurati - kakva ce ovo mrlja biti za bih ako iskoriste ovu ludu srecu i prodju dalje.
Nemojte gledati preko tv-a, dodjite, kupite kartu. Ne morate ici na "navijacku" tribinu, vec ovu drugu za "civile".
Ovu takozvanu 3.europsku ligu su i uveli zbog nižerazrednih klubova. Tek je startovala u sezoni 20212022 i sigurno da će biti ubrzo prilike i za ostale klubove iz kukuruz lige da se ponosaju sa Omoniama, Vikingurima i sličnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako dobiju jednu utakmicu, biće to vasionski uspjeh.
Hocel Borac ijednu domacu odigrat u terminu??
Hoce li otlazat ucesce u premier ligi BiH jer im je naporno igrat na dva fronta, pitam za jarana
Još će proći u play off
Da su uzeli titulu regularno, bio bih među prvima koji bi čestitao. Ovako, sve najgore. Iskreno.
ima da ih izmuzu evropkse tekme, nema od njih nista u domacem prvenstvu
Sretno Borac nadam se da ce te proci grupnu fazu i napravit najveću promociju BiH fudbala i drzave ..
16161 Hoces da kazes da Njemacka takodjer nije bila drzava poslije drugog sv rata, kada su im stranci vodili drzavu?
Nemoj samo da nam oni prave promociju u Evropi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko ih kači u BiH ligi uoči evropskih utakmica, to je puno bitnije za Borac. Hoće li odgađati utakmice u BiH zbog evrope?
Da Bog da svaku utakmicu izgubili.
Najbolje da odgode cijelo prvenstvo.
U nas odma najveći rival dolazi.Odma sebe degradiraju.To znaci unaprijed prevedeno da ce oni možda pobjediti.
Bezveze ste napaćani jer sarajevski klubovi nikad nisu predstavljali državu u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Minimizira se Konferencijska Liga kao neko trećerazredno takmičenje (jeste u odnosu na LP i EL), ali opet je izuzetan uspjeh ako se uzme u obzir da BiH nikad nije imala predstavnika u Evropi. Da se razumijemo, ne navijam ja apsolutno za ove mrzitelje države, ali govorimo samo realne stvari.
Sarajevski klub je polufinalista Kupa UEFA i taj uspijeh ce ostati nedosanjani san svih klubova u BiH narednih 200 godina.
@antipapcina Uredu, ali nije poslije rata. To je suština.
Dakle, zašto prvak države ne igra Ligu prvaka nego ovo trećerazredno natjecanje? Kako prvaci Hrvatske, Srbije igraju Ligu prvaka? Ovo je napravljeno zato da pojedine države zadovolje nižerazrednim nogometom.
Zato sto su eliminisani zato ne nastupaju
Liga Prvaka treba ime promjeniti u Ligu Najboljih i Bogatih,jer prije su prvaci Država igrali direktno Ligu Prvaka ....a ne igra Girona i Brest,nisu vidjeli prvaka