Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Izrael u Evropi, a Palestina u Aziji?
nije to bi nikakav izraelsko arapski sukob nego je zapad pomogao izraelcima da protjeraju palestince to samo budala moze prihvatiti da je bio arapsko izraelski sukob
Ja sam 100% na strani Palestine, ali mi jedno nije jasno. Kako mogu igrati kvalifikacije i biti na tribinama, ratno je stanje?! I za ukrajinu isto važi. Pa kod nas nije kamen na kamenu ostao za vrijeme agresije, a kamo li da se igra fudbal.
I nemojte mi pisati da procitam text. Znam da se igralo u Kuvajtu, ali opet nema smisla.
Zato što se kod nas desio najstrašniji genocid od drugog svjetskog rata i sistematsko etničko čišćenje. U Palestini je blizu toga da dostigne ovo naše, ali i dalje postoji bar neka selekcija, dok je kod nas bilo brutalno iživljavanje nad nesrpskim stanovništvom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)