Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne spominju transparente sa imenima presudjenih ratnih zlocinaca znaci to moze
najbolje se vidjelo na odbojci srbija-bih kad je na tekmu dosao obican svijet, nije bilo organizovanih navijackih grupa i sve je bilo fantasticno. te navijacke grupe to je olos koji je u sluzbi politike, oni govore i pokazuju sta ovi iz vrha misle i kako im kazu a vode ih uglavnom kriminalci...
Nadam se da navijaci nece poslusati ove poruke. Posle kukaju kako je cijeli svijet protiv srba. Nema niko nista protiv srba, samo pogledajte sa radite, sami ste krivi.
Izbacit iz natjecanja svu neciviliziranu gamad...
Ali Ratko Mladić nije zločinac, kako to ne shvatate? 🤔
Apsurd II...taj iati klub u domacem prvenstvu, koje je pod kapom UEFA za istu stvar dobije zabranu igranja sa gledaocina, nedelja, a u sredu igra neko UEFA takmicenje NA ISTOM tom STADIONU sa gledaocima!!
UEFA je s.r.a.nj.e...trebaju zabraniti klubovima ucestvovanje u takmicenj8ma nekoliko godina
želja za nacionalizmom je veca od bojazni za kaznu..kad ih suspenduju bice junaci opet...za 10godina ce se samoproglasiti pobjednicima lige jer ne priznaju uefu
Kako tuzno i zalosno kad klub ima komunisticki simbol i ime,a podrzava najvece zlikovce,fasiste i genocidase svijeta,to mogu samo srbi.
Ja stvarno ne razumijem zašto im u imenu kluba stoji "Partizan" kada su Čhetnici ? Zašto se kitite imenom prijeratnog velikana ? JUGOSLOVENSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO PARTIZAN JE UVIJEK BIO JUGOSLOVENSKI KLUB, NIKAD ČHETNIČKI. UPAMTITE ĐIKANI!!!
Jadne Uefe, nije u stanju da izbaci ovu bagru iz takmicenja i da ih kazni zabranom za narednih 10 godina. Sramotno sta Ceferin radi. FUJ
realno nema njima pomoci sranje ce napravit i veceras
čuj FK Partizan!? Nema toga od 90tih.....
Srpska govna!
Takmicite se u roskoj ligi pizda vam mateirna chetnicka
Navijam za Bayern a od jači' klubova za Mladost Kikači
daBogda se ugasili i daBogda Vam takav ko Mladic cerku i majku silovo pa da vidimo bil ga velicali