Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inter nezgodan protivnik. Haland se nije sastavio sa loptom u drugom poluvremenu.
Kad igra Dinamo 92 Udruženje ?
On inače ima 5 dodira na utakmici,al zabije 3 gola,jbg takav igrač samo čeka u šesnest,al sad nisu imali prilika tako da jbg
hebote kakvih grešaka su sudije pravile prošlih sezona pa nisu se ovako kaznjavale kao sto je on...hajde sad imamo VAR ali ako VAR nije njemu signalizirao da nesto treba da pogleda, onda nije do njeg...a ako jeste onda zasto je Luka Bilbija isto kaznjen? Sve u svemu kakav narod, takav i savez i sve sto ide uz to...
Malo se pogubio i nafuro,ovo je vise da mu se da doznanje da se spusti na zemlju.
Ako pogledaš situacije zbog čega je kažnjen bit će ti jasno. Nit je bilo prekršaja niti penala za suditi ali bio je Borac sa druge strane .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MA NE VAŽI TAJ IZVJEŠTAJ UEFA KONTROLORA DOK SVOJE MIŠLJENJE NE DAJU OVI NAŠI KRIMINALCI IZ SUDIJSKE KOMISIJE. EDI
Kod nas liga 98 godine bila regularnija
Peljto samo pitarima ne valja
Treba naše "stručnjake" pitat da ocijene kako je sudio...
Pozdrav za Pilava, maksuz selam popij jednu ljutu da se smiris
Pa dobro, čovjek u našoj ligi sudi po zadatku Vice Zeljkovića često, a Beusa malo češće. Sve jasno kao dan.
extra tekme inace nisam gledao
Al ga je zato vico nazigu 6 utakmica zbog kao gresaka na Zrinjski Borac, u prevodu, ostetio je Borac. Nasu ba ligu treba ugasiti jee dok je vico vodi nema hljeba od ovoga
Hebo vicu ali realno je oštetio obje ekipe, i ko je god gledao utakmicu i ima malo mozga to je i mogao da vidi. A vico mu do sad valjao, birao je utakmice da bi se mogao posvetiti europskim takmičenjima.
Peljto taman da odmoris od Vice i kompanije, a tamo te UEFA podrzava, nosikiriki.
Treba UEFI dati podatak ko je daja Vici, i bice im sve jasno ko dan.
Haj bolan ne pretjerujte ko gleda utakmicu zvog Peljte tj. sudije? Kakav je to seljakljuk kao ljubitelji fudbala u BiH cekali s nestrpljenjem ovaj mec?
Peljto gospodin u kopačkama, Vicini drotovi na aparatima.
nije to bitno, bitno je da mora navlaciti za borac
Interova odbrana i trio u veznom redu pokidali, steta sto nemaju brzog napadaca i desno krilo. To im je falilo veceras da ubiju city kontrama.
City uz pomoc sudija do boda
Jel se još nekome čini da je previše blizu lopti i da pomalo smeta igračima ovaj Peljto...?