Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne igra mu se više ni za pare
Pa isto je zaradjivao u Barseloni, cak nije ni morao da igra...
Prikaz cijelog jada od arapskog pokusaja vladanja nogometom. Pjanic umislja da je Ronaldo pa da moze naredjivat sudiji sta ce radit.
Kako tako pjanić
bitno da kosa raste i frizurica je tu
Kalesijski papćić i Sarajevski batler i nosać peškira Gaga ....
profesionalizam i disciplina nula .
Levat ostaje levat...
Pjanic propao ko Dzumhur, oprosti se ne kvari karijeru
Seljačič...
Klasično “igranje” pijanića
ništa čudno kod Pjanića
Talagencija
ma ono njegovo ludilo standardno
Miralemeeee ljudi izmislili peMziju
Arapi se zabavljaju dok cinonisti ubijaju bracu u Palestini. Njima je bit ija liga prvaka od nevine djece koja su ostavljena da umru na pedijatriji u Gazi. Bitnija im je lopta od 1000 Palestinaca koji budu ubijeni u toku iednog dana. Strah me je Allahove kazne.
Dobro hajde onda fino naši reprezentativci ako kojim slučajem prođu Ukrajinu i budu igrali sa Izraelom nek bojkotuju utakmicu .Aaaa naravno da ništa od toga jer ne bi htjeli da izgubimo za stolom, zato ne pričajte uvijek gluposti kad prvo nećete od sebe krenuti nešto konkretno nikad.
I ti se subotom zabavljaš u gradu pa? Jel ti svijet i život stao zbog Palestine? Jesi li se odrekao 3 obroka dnevno, novih patika, mobitela itd?