Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da se vratio u Kalesiju
Nemogu da vjerujem da neko kao Pjanic zaradio 80 miliona u nogometu ode igrati u Rusiju nemogu da vjerujem
Za saku para ides u drzavu koja ne napala drugu drzavu. E moj Pjanicu koliko si nisko pao. Mogao si taj milijun uzet u Koreji, ili Japanu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bar šuti Pjaniću, molim te, kad god možeš iskoristi priliku da šutiš. Bolje neka i misle da si glup jer šutiš, nego da pričaš i otkloniš svaku sumnju!
Stupčanica bi ti dala milion, bolan ne bio.
eto njega bas zaboli sta neki random lik sto pise komentare kaze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve za pare! Prodavanje ideala nama Bosancima je bio samo pokrivac za sticanje licne slave I novca. Znamo te dobro Pjana.
Samo si porijeklom kao i vecina vas dijasporaca nista vise od toga. Da ti stvarno dolazis iz zemlje u kojoj je bio rat, ne bi bio sad u toj istoj drzavi sto vrsi agresiju nad drugom drzavom i koja je izmedju ostalog i otvoreni neprijatelj "tvoje" zemlje.
E da te hoce mobilisati pa bi ti bilo...
Mentalitet...
a ljudine i principa
lj i g a v a izdaja
On ce lagano uzeti milion,mi cemo i dalje na klixu komentarsati,a nismo u stanju milju zaraditi.
Znači da je prije 2 godine igrao u CSKA ili nekom drugom ruskom klubu, tada bi pristao da Bosna igra prijateljsku sa Rusijom i tada mu ne bi smetala ruska agresija na Ukrajinu? E moj Pjanke nisko si pao, baš nisko.
Koji je ovo k Ovaj je skroz zglajzo
cogan zivi,,,
sm rad si i ko god ti sjedne u revoluciju
pitam samo ove sto su dislike, i sto ce dislike; zasto dislike? otisao je u zemlju agresora i koja je u 21. vijeku pokrenula rat protiv druge zemlje. Da se radilo u IZR, onda bi bilo drugacije, je li tako? Moramo prestati biti licemjeri :)
Pljune, pa poliže. baš karakteran lik
Obzirom da Pjanic mijenja izjave i izvinjava se nakon par godina, moguce da ce se izvinuti zemlji iz koje dolazi kad mu istekne ugovor u Rusiji. Nista mrznja, samo moje licno misljenje.
Velike mudrolije...
Meni najmanje simpatican igrac, bio oduvijek. Sad potvrdio da sam skroz u pravu.