Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karanje stare dame
Poštena pobjeda protiv Juventusa. Velika borba Juventusa iako su i sami bili umorni od fantastične utakmice sa Atl.Madrid. Stara Dama je osigurala ligu, očekujem osvajanje i Lige Prvaka ove godine.
Znate kad ih Genova može poraziti,,NIKAD, a bjerujem NITAD, ali ksko bi organizatori klađenja dobijali OGROMNE PARE od PREVARE.
Bilo bi dosadno kad bi svaku dobivali.Ko je pratio tekmu vidio je da Juventus nije igrao ni sa 30% snage.Jebo Seriu A kad su je već osvojili još u oktobru,a poraz jedan ko nijedan #forzajuve #finoallafine
Pjanic ne posjeduje Juventus seljacino novinarska
juve baza bez poraza
novinari de malo se opametite cuj pjanicev juventus pa nije pjanke vlasnik
prave početničke greške ..