Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se nadje grupa huligana i to je tako. Mozes izraziti nezadovoljstvo i to je ok ali ne na ovakav nacin. Poraz boli svakoga to je jasno ali i poraz se prihvati muski jer to je ipak sastavni dio igre.
Ovaj poraz je samo kulminacija stanja.
Sarajevski derbi u srijedu, a klix o huliganima iz BG. NEVJEROVATNO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poprilična siganija.
Srpski i hrvatski mediji ne pisu ovoliko sarajevskom derbiju ali to znaci da Klix broj jedan u regionu,tu vam skidam kapu !!! Ali malo pustite komenatare da se pise misljenje ,ako napisem neku naciju to ne znaci da ih vrijedam ili neko zlo im mislim
Ne mogu se izmedju sebe a kamoli da nekog drugog mogu..
Zanimaju me samo srbijanski portali sad u srijedu nakon derbija zelje i Sarajeva,koliko ce to prenositi.
Prodao si klub Vučiću koje određuje ko ce igrati, izvodis Natka na poluvremenu koji je bio najbolji,pod ruku sa Vuče licem i Vazurom, ostace ti ime upisano kao najveći luzer, ovi iz uprave ostavili ključeve da se stadion uništi, Partizan je okupiran klub
Who cares
Ljudima ne treba neprijatelj da se tuku i ratuju.
Tako je to kad ti cesta vodi klub.
Navijači u bananama su važan faktor.
Zao mi je Partizana stvarno ostalo je samo ime, unistila ga je uprava i ove podjele u klubu i navijacima katastrofa
vala nije mi zao nicega ni nikoga iz srbije
Partizan je godinam unisten od svoju!?
Ne može se pita jarane od svačega praviti...
Lako je Zvezdi kada je kljukaju novcem poreznih obveznika! Neka i Stanojeviću daju toliki budžet pa neka se onda takmiče!
jel zvezda igra godinama LS? eto para,a svakaki se i u jednu u drugu ekipu gura novac pa kako ko iskoristi
Navijači ko navijači